Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga SAĞLAM-Selçuk BAŞAR/TRABZON,(DHA)Trabzonspor, Süper Lig'in 15'inci haftasında Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 16.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda pas çalışmalarının ardından dar alanda oyun oynandı. Son bölümdeki şut çalışmasının ardından da çift kale maç yapıldı. Hasta olan Abdülkadir Ömür ile Salih Kavrazlı antrenmanda yer almazken, sağ arka adalesindeki spazm nedeniyle tedavisi devam eden Ekuban takımdan ayrı koşu yaptı.

        YUSUF İLE ÖZEL GÖRÜŞME

        Bu arada Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, antrenmanda bir süre Yusuf Sarı ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Genç oyuncusu Avcı ile saha kenarında yaptığı konuşmanın ardından çalışmalara dahil oldu.

        3 GENÇ OYUNCU KİRALANDI

        Bu arada sezon sonuna kadar Hekimoğlu Trabzon Kulübü'ne kiralanan Taha Tunç, Furkan Yıldırım ve Salih Kavrazlı antrenmana katılmadı.

        ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN DURUMU YARIN NETLEŞECEK

        Son iki lig maçında kovid-19 test sonucu pozitif çıktığı için yer almayan Abdülkadir Ömür'ün yarın yeni bir teste tabi tutulacağı ve buradan çıkan sonuca göre Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazandı.

        Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayacak.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Antrenmandan görüntüler

        -Detaylar

         DHA-Spor Türkiye-Trabzon Tolga SAĞLAM-Selçuk BAŞAR

        2020-12-24 17:17:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler