Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’un Düzköy ilçesinde motosiklet tutkunu olan 19 yaşındaki genç kullandığı motosiklet ile kamyonetle çarpıştı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada ilçeye bağlı Aykut mahallesinde Emre İncehasan (19) yönetimindeki motosiklet bir kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulan genç sürücü kaza yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Motosiklet tutkunu olduğu öğrenilen Emre İncehasan’dan geriye motosikleti ile çektirdiği fotoğraflar kalırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler