Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALTERNATİF YOLLAR DA ULAŞIMA KAPATILDI

        Trabzon´un Araklı ilçesinde 8 ay arayla ikinci kez karantinaya alınan Taşönü Mahallesi´nde ekiplerin kontrol ve denetimleri sürüyor. Giriş-çıkışların kapatıldığı mahallede kullanılan alternatif yollar da moloz dökülerek kapatıldı.

        Taşönü Mahalle Muhtarı İbrahim Yakupçebioğlu, kurallara uyulması çağrısında bulunarak, "Köyümüzde cenaze vardı, buradan kaynaklı bir durum oldu. Dışardan gelmiş bir vatandaş taziye için. Daha önceden mahallemizde vaka yoktu. Yaklaşık 8 ay önce de bir hasta ziyaretinde İstanbul´dan gelen pozitif bir kişi yakınlarına bulaştırmış. O zaman 19 vaka vardı, karantinaya alınmıştık. Ekipler çalışmalarını sürdürdü; şu anda 4 hanede 22 vakamız var. Yeni testler de yapıldı, sonuçları henüz çıkmadı. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. `Yayılma ihtimali var´ diye komple bir karantina durumu oldu. 14 gün içinde tekrar yeni vaka çıkarsa sıfırdan başlar. Bu karar bizim sağlımız için. Hepimiz kurallara uymaya devam etmeliyiz" dedi.

        Tolga SAĞLAMSelay SAYKAL-Salim SARIKOÇ/ARAKLI (Trabzon), (DHA)-DHA-Genel Türkiye-Trabzon / Araklı

        2021-02-26 12:17:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler