Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’un Düzköy ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kaçak silah atölyesine dönüştürülen eve yapılan operasyonda, silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Düzköy ilçesinde bir şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından ruhsatsız silah imal ve tamiratında kullanılan atölyede yapılan aramada 1 adet ruhsatsız Mauser marka piyade tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 58 adet tabanca fişeği, 53 adet tabanca şarjörü, 75 adet tabanca kabzesi, 4 adet tabanca namlusu, 4 adet tabanca kapak takımı ve muhtelif miktarda tabanca parçası ile tabanca imal ve tamiratında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler