Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk BAŞAR/AKÇAABAT (Trabzon), (DHA)TRABZON´un Akçaabat ilçesinde bisikletiyle karayoluna çıkan Yusuf Duha K. (8), TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Dün akşam saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu yakınındaki evinin önünde bisiklet süren Yusuf Duha K., aniden yola çıktı. Bu sırada Giresun´dan Trabzon yönüne giden 53 DY 780 plakalı TIR'ın şoförü A.E., küçük çocuğa çarpmamak için direksiyon kırdı. Yusuf Duha K.'nin yanından geçen TIR'ın şoförü A.E. ileride durdu. Arkadan gelen başka bir TIR ise bisikletli çocuğu fark ederek durdu. Bisikletini durduramadığı için yola çıktığı belirtilen belirtilen Yusuf Duha K., yere düştü. Yerinden doğrulan küçük çocuk, eve koştu. 

        Yusuf Duha K.,ailenin çağırdığı ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Tomografisi çekilen Yusuf Duha K.´nın genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        O ANLAR KAMERADA

        Bu arada o korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kazadan kıl payı kurtulan Yusuf Duha K.'nin bisikletten düştüğü, ardından da panik içerisinde kalkıp eve koştuğu görüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Trabzon / Akçaabat Selçuk BAŞAR

        2021-05-14 15:31:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler