Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)-TFF 2´nci Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, Trabzonspor´dan kadrosuna kattığı genç oyuncu Tunahan Ergül ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

        Kulübün tesislerinde yapılan ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin´in katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde 21 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, kendisini 3 yıllığına Hekimoğlu Trabzon´a bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin, Tunahan´ın yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade ederek, "Böylesine iyi bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Hem genç hem de yetenekli bir oyuncu. Takımımıza çok katkısı olacağını düşünüyorum" dedi.

        Tunahan Ergül ise, "Hedeflerim doğrultusunda Hekimoğlu Trabzon´u tercih ettim. Burada kendimi kanıtlayıp yeniden iyi yerlere gelmek istiyorum. Öncelikli hedefimiz bu sezon takımımızı bir üst lige çıkarmak" ifadelerini kullandı.DHA-Spor Türkiye-Trabzon Tolga SAĞLAM

        2021-08-03 15:33:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler