Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)Süper Lig´in ilk haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor´a konuk olacak olan Trabzonspor, bu maçı kazanarak sezona 3 puanla başlamayı hedefliyor.

        Trabzonspor, Süper Lig´de 2021-22 sezonunun ilk haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, yenilenen kadrosu ile ligdeki ilk maçından galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk hedeflediği sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yeni Malatya Stadyumu´nda saat 19.15´te başlayacak karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

        11´DE TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

        Trabzonspor´da Dorukhan ile Koita, yaşadıkları sakatlığın ardından Yeni Malatyaspor maçı öncesi takıma geri döndü. Takımla birlikte çalışmalarda yer alan iki oyuncunun da Malatya deplasmanında kadroda yer almaları bekleniyor. Ayrıca yeni transfer Cornelius´un da bu maçın kadrosunda olacağı öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı´nın, bu karşılaşmada UEFA Konferans Ligi´nde Molde FK ile oynadıkları maçtaki 11´ini büyük oranda koruması beklenirken, sadece forvet hattında değişiklik yapabileceği ve Djaniny'in yerine Cornelius'a görev verebileceği kaydedildi.

        MUHTEMEL KADRO

        Bordo-mavililerin muhtemel 11´i şöyle: "UğurcanSerkan, Edgar Ie, Hugo, Peres, Berat, Hamsik, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Cornelius

        SAKAT: Abdülkadir Ömür

        CEZALI: Yok

        DHA-Spor Türkiye-Trabzon Tolga SAĞLAM

        2021-08-15 10:35:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler