Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’da 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle 4 Downlu genç, Yomra İlçe Jandarma Komutanlığında jandarma kıyafeti giyerek hayallerini gerçekleştirdiler.

        Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Yomra İlçe Jandarma Komutanlığına aileleri ile gelen 4 genç, burada Yomra İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hasan Zeki Uzunöz tarafından karşılanırken, Uzunöz kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

        Burada bir süre sohbet eden gençler daha sonra jandarma kıyafeti giyerek jandarma araçlarıyla şehir turu attılar.

        Organizasyonu gerçekleştiren AK Parti Yomra İlçe Başkanı Aldulkadir Özdemir, 4 gencin hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle 4 gencimizin askerlik hayallerini gerçekleştirdik. Aileleriyle birlikte önce Kaymakamlığı ziyaret ettik. Daha sonra ilçe Jandarma komutanlığına geldik. Burada komutanımız Hasan bey sağ olsun bizimle ilgilendi ,gençlerimizi onure ettik. Dolayısıyla bugün hayallerini gerçekleştirdik mutlu oldular. En az biz de onlar kadar heyecanlı, duyguluyuz. Güzel de oldu. Onları mutlu etmişsek ne mutlu bize” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler