Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Trabzonspor Alanyaspor maçı CANLI YAYINI - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bordo-mavililerde Hugo Rodallega, bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

        Trabzonspor maça hızlı başladı. 7. dakikada Nwakaeme'nin pasını alan Yusuf, sol kanattan bindirdi. Bekletmeden ortasını yaptı. Top Rodallega'ya gelmeden defans uzaklaştırmayı başardı.

        Trabzonspor, 19. dakikada Haydar'ı geçemedi: Sosa, sağdan ceza alanına giren Rodallega'ya doğru topu havalandırdı. Rodallega'da son anda ortayı içeri çevirdi ancak top kaleci Haydar'da kaldı.

        YİNE HAYDAR!

        28. dakikada gerçekleşen pozisyonda sağ kanattan gelen Abdülkadir, Ebuban'ın harika pasını aldı. Göğsüyle önüne aldı. Sağ köşeye sert vurdu. Kaleci Haydar son anda kornere çeldi.

        Rodallega 48. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı: Panenka deneyen Rodallega'nın vuruşu üst direkten döndü. Ardından kendi topunu tamamladı ancak hakem kurallar gereğince golü iptal etti ve endirekt serbest vuruş verdi.

        ALANYASPOR ATTI!

        Alanyaspor, 50. dakikada 1-0 öne geçti: Cisse attı ve Alanyaspor deplasmanda 1-0 önde! Djalma Campos soldan geldi. Yerden arka direğe çevirdi. Cisse orada topa dokundu ve golünü attı.

        YİNE CISSE!

        Alanyaspor 67. dakikada farkı 2'ye çıkardı: Alanyaspor deplasmanda 2-0 önde! Villafanez'in sağdan ortası bir anda kale önündeki Cisse'de kaldı. Cisse de vuruşunu yaparak golü attı.

        ALANYASPOR DİREĞE TAKILDI!

        Maçın 80. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı: Trabzonspor defansında Hüseyin hata yaptı. Efecan bir anda kazandı. Şutunu son anda kaleci çeldi. Seken topa bu kez de kale önünde Cisse vurdu. Top direkten döndü.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Alanyaspor, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Akdeniz ekibi bu sonucun ardından puanını 28'e yükseltirken Trabzonspor, 33 puanda kaldı.

        MAÇTAN NOTLAR

        Spor Toto Süper Lig'de sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Trabzonspor, kaptanı Jose Sosa'ya kavuştu.

        Ligin 16. haftasında 16 Aralık 2018 tarihinde Beşiktaş ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan Arjantinli futbolcu, 63 gün sonra bordo-mavili takım formasıyla bir lig maçına çıktı.

        Tedavisinin ardından geçen hafta Galatasaray ile yapılan maçın kadrosuna alınan bordo-mavili oyuncu, Toure'nin yerine ilk 11'de forma şansı bularak 5 maç sonra da ilk 11'de görev yaptı.

        Teknik direktör Ünal Karaman, bu değişiklikle geçen haftaki kadroya göre tek değişiklik yaptı. Karaman, Uğurcan Çakır'ın yerine Arda Akbulut'a görev verirken Novak'ın yokluğunda da yine İranlı futbolcu Amiri'yi oynattı.

        Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Novak ve Uğurcan olmak üzere 4 futbolcu kadroda yer almadı.

        TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

        Trabzonsporlu taraftarlar, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı.

        Medical Park Stadı'nın önemli kısmını dolduran bordo-mavili taraftarlar, maç öncesi de futbolcuları tribünlere çağırarak alkışlarla moral verdi. Az sayıda konuk ekip taraftarı da kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini aldı.

        HAKEM KARARLARINA DÖVİZLİ TEPKİ

        Trabzonsporlu taraftarlar, son haftalardaki hakem hatalarına tepkilerini sürdürdü.

        Bordo-mavili taraftarlar, siyah kartonlar üzerine 'yeter artık' yazılı dövizler açarak hakem hatalarına tepki gösterdi.

        Maç öncesi Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşılaşma öncesi Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda yemekte buluştu. Her iki tarafın da birbirine başarılar dilediği yemekte, müsabaka anısına Aytemiz Alanyaspor yönetimine telkari kaplama plaket hediye edildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ