Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da sakatlık kabusu sürüyor - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig´de 2019-20 sezonuna geniş ve alternatifli oyuncu kadrosu ile başlayan Trabzonspor´da, üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle teknik direktör Ünal Karaman zaman zaman kadro kurmakta zorlandı. Bazı oyuncuların takıma katılması beklenen dönemde, özellikle ligin 7´nci haftasında oynanan Çaykur Rizespor müsabakası ve milli arada tekrarlanan sakatlıklar iyice keyifleri kaçırdı.

        10 İSİM SAKATLIK YAŞADI

        Ogenyi Onazi, Caleb Ekuban ve Abdülkadir Ömür´ün sakatlıklarının devam ettiği bordo-mavililerde, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Filip Novak ile Majis Hosseini, sakatlığı nedeniyle milli takım kampından ayrılan Abdulkadir Parmak ve önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan John Obi Mikel´in durumu son yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Trabzonspor´da ayrıca, sakatlığını yeni atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Ivanildo Fernandes ile Yusuf Sarı´nın yanı sıra takımdan ayrı olarak çalışan Daniel Sturridge de henüz 90 dakikayı çıkaracak durumda değil.

        YİNE ZORLU VİRAJA GİRİLİYOR

        Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi´nde mücadele eden bordo-mavililerde yaşanan sakatlıklar teknik direktör Ünal Karaman´ı da zor durumda bırakıyor. Alternatif oyuncu sayısının fazla olmaması nedeniyle birçok maçta aynı futbolculara forma vermek durumunda kalan ve sıkışık fikstürde fazla rotasyon şansı olmayan Karaman´ı yine zorlu bir süreç bekliyor. Deneyimli teknik adam, 19 Ekim´de oynanacak Gaziantep FK maçı ile sonrasında 24 Ekim´de Avrupa Ligi´nde Krasnodar ile oynanacak karşılaşmalarda da kısıtlı kadroyla rakipleri karşısında galibiyet arayacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ