Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor transferi açıkladı - Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Mountassir Lahtimi'yi 600 bin Euro bonservis bedeli ile transfer ettiğini resmen duyurdu Bordo-mavililerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Profesyonel futbolcu Mountassir Lahtimi'nin Kulübümüze transferi konusunda, Fath Union Sport Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Fath Union Sport Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 600.000.-Eur ödenecektir.

        Fath Union Sport Kulübüne ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %17'si ödenecektir"

        SÖZLEŞMESİ 3+1 YILLIK

        Bordo-mavililer Trabzonspor, Mountassir Lahtimi ile 3+1 sözleşme imzalandığını da duyurdu. Buna göre oyuncuya 2022-23 için 300 bin Euro, 2023-24 sezonu için 325 bin Euro, 2024-25 sezonu için 400 bin Euro yıllık ücret ödenecek. Sözleşmedeki opsiyonun devreye girmesi durumunda Lahtimi'nin maaşı ise 600 bin Euro olacak.

        MONTASSER LAHTIMI KİMDİR?

        Trabzonspor'un transfer ettiği Mountassir Lahtimi, 1 Nisan 2001'de Fas'ta doğmuştur. 1,85 boyundaki futbolcu kariyerine FUS Rabat'ta başlamış ve Fas U20 Milli Takımı formasını da 5 kez terletmiştir. Orta sahanın kanatlarında forma giyen 21 yaşındaki futbolcu FUS Rabat ile çıktığı 49 maçta 7 gol 8 asistlik performans sergilemiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ