Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Transfer haberleri 26 aralık 2017 - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da 4. kez göreve gelen Fatih Terim, devre arasında takımda revizyon yapmaya hazırlanıyor. Gelecek isimlerin yanı sıra gönderilecek isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

        2

        Hakan Balta'yı affeden ve takıma geri çağıran Terim, hem sol bek hem de stoperde tecrübeli oyuncuyu kullanmak istiyor. Balta ile görüşen Terim, oyuncusuna güvendiğini söyledi.

        3

        Takımda bileti kesilen isimlerse belli oldu. Terim, sol bekte transfer olduğu günden beri verimli olamayan Latovlevici, Ryan Donk ve Emrah Başsan'ı takımdan göndermeye karar verdi.

        4

        Tudor'un isteğiyle transfer edilen Latovlevici, son oynadığı maçta taraftarın yoğun tepkisine maruz kalmış ve oyundan alınmıştı. Sık sık sakatlanan Rumen bek ile yollar devre arasında ayrılacak.

        5

        Galatasaray'ın bir diğer yabancısı Ryan Donk ise zaman zaman kupa maçlarında oynasa da takımdaki yerini kaybedeli uzun zaman oldu. Donk için Ocak'ta ayrılık yolu gözüktü.

        6

        Galatasaray'a geldiği günden beri forma şansı bulamayan ve zaman zaman kiralanan Emrah Başsan da Terim'in göndereceği 3. isim olacak.

        7

        TERİM, TRANSFER İÇİN MOURINHO'YU ARAYACAK
        Galatasaray’da devre arasındaki transfer operasyonunu yönetecek isim olan Fatih Terim, transfer için yakın arkadaşı olan birçok teknik adamdan yardımcı olmalarını isteyecek.

        8

        Göztepe galibiyetiyle devre arasına moralli giren Galatasaray'da tecrübeli teknik adam, Manchester United’ın hocası Jose Mourinho ile birlikte birçok isimden de transfer konusunda destek alacak.

        9

        Fatih Terim’in, Manchester United’ın başında olan Portekizli teknik adamla görüşüp, bazı isimlerin transferini soracak. Fatih Terim'in Mourinho ile görüşecek olması İngiliz ekibinin gözden çıkardığı Luke Shaw’u akıllara bir kez daha getirdi.

        10

        Tecrübeli teknik adamın, 22 yaşındaki Luke Shaw bek için Mourinho'dan yardımcı olmasını isteyeceği öğrenildi. Manchester United 37.5 milyon euro bonservisle Southampton’dan aldığı İngiliz futbolcu bu sezon yeterli şansı bulamadığı için gönderilecekler listesine koyuldu.

        11

        Fatih Terim’in ikili ilişkileri ile transferde başka isimleri de Galatasaray'a getirmek için düğmeye bastığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın İtalya, Almanya ve Brezilya gibi ülkelerdeki yakın arkadaşlarını, Galatasaray’ın menfaati için devreye sokarak çalışmalarda bulanacağı belirtildi.

        12

        Böylece Fatih Terim, ikinci yarı hazırlıkları başlayıncaya kadar transfer için mesai harcayacak. Dört sezon önce 37.5 milyon euro bonservis bedeli ile Southampton’dan, Manchester United’a gelen Luke Shaw şu ana dek istenilen performansı gösteremedi ve ManU formasıyla 52 maçta forma şansı buldu.

        13

        ManU kariyerinde gol atamayan Shaw, sadece 2 asist yaptı. Luke Shaw'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve oyuncuyu Fenerbahçe de istiyor.

        14

        FENERBAHÇE DIARRA İÇİN DEVREDE!
        Fenerbahçe, 2012'de alamadığı ilk göz ağrısı Lassana Diarra için bir kez daha devreye girdi.

        15

        Skorer'in haberine göre, Fenerbahçe, Al Jazira'yla sözleşmesini fesheden Lassana Diarra'yı istiyor.

        16

        32 yaşındaki futbolcu da Avrupa'ya dönme için kendisine yeni bir kulüp arıyor. Bonservisi elinde olan Fransız orta saha oyuncusu için Fenerbahçe de hamle yapacak ve oyuncuyu orta saha alternatifleri arasına katacak.

        17

        FENERBAHÇE'YE PASTORE'DEN RET!
        PSG'den ayrılması beklenen ve adı Fenerbahçe'yle anılan Javier Pastore'den sarı lacivertli ekibe kötü haber geldi.

        18

        Arjantinli yıldız Javier Pastore, Mundo Deportivo'ya verdiği demeçte takımdan ayrılma niyetinin olmadığını belirtti.

        19

        Pastore, ''PSG'den ayrılmak istemiyorum. Paris'te mutluyum ve takımda kalmaya devam edeceğim. Başka bir takımla herhangi bir görüşmem olmadı. Burada kalacağım.'' ifadelerini kullandı.

        20

        Javier Pastore, bu sezon PSG formasıyla çıktığı 13 maçta 4 gol atıp 1 de asist yaptı. Pastore'nin kulübüyle Haziran 2019'a dek sözleşmesi bulunuyor.

        21

        MANU'LU YILDIZLAR, BEŞİKTAŞ'A GELECEK!
        Habertürk Spor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın geçen yıldan beri çok istediği Zlatan İbrahimovic defteri yeniden açıldı.

        22

        Cenk Tosun’un Everton’a satılması için geri sayıma geçilirken başkan Orman’ın, Sivas maçı sonrası acil bir şekilde İngiltere’ye gidip Manchester United yetkilileri ile masaya oturduğu ortaya çıktı.

        23

        Orman’ın görüşmelerde sakatlıktan yeni çıkan İbrahimovic için teklif yaptığı öğrenilirken ayrıca masa da yine uzun süredir gündemde olan Marouane Fellaini ismini de masaya yatırdığı belirtildi.

        24

        Siyah-Beyazlı kulübün başkanının sözleşmeleri sezon sonunda bitecek 2 oyuncuyu resmen istediği öğrenildi.

        25

        Orman “Oyuncular sizinle sözleşme uzatmayacaksa devre arası için hem İbrahimovic hem de Fellaini’ye talibiz. Sezon sonunda bedava gideceklerine bize gelsinler. Siz de maliyetlerinden kurtulun” teklifini yaptı.

        26

        Manchester kanadı ise iki futbolcu ile de görüştükten sonra cevap vereceklerini belirtti. Fellaini’nin Beşiktaş’a gelmeyi istediği ancak İbrahimovic’in durumunun net olmadığı belirtildi.

        Ibrahimovic'in Devler Ligi’ni de düşünerek Kartal’a gelmeyi kabul edebileceği ifade edildi.

        27

        Ibrahimovic'in Devler Ligi’ni de düşünerek Kartal’a gelmeyi kabul edebileceği ifade edildi.