Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen'den aşk pozu - Magazin haberleri
        1

        Yönetmen Onur Saylak ile 6 yıllık evliliğini 2 yıl önce sonlandıran oyuncu Tuba Büyüküstün, yaklaşık 1,5 yıldır işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşıyor.

        2

        "BİZİ DE DÜĞÜNE ÇAĞIRIN"

        Çiftin geçtiğimiz aylarda evlenecekleri iddia edilmişti. Bir mekan çıkışı görüntülenen ikili, evlilik sorularına, "Bizi de düğüne çağırın" ve "Böyle şeyleri nereden duyuyorsunuz bilmiyorum ama doğru değil" yanıtını vermişti.

        3

        AŞK POZU

        Mutluluklarını takipçileriyle paylaşan çiftten Evirgen, bu kez sevgilisi ile bu pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü çiftin aşk pozu kısa sürede 4 binin üzerinde beğeni aldı.

        4

        "BAZILARI DİYORKİ SENİNLE OLMAMALIYIM"

        Umut Evirgen, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından sevgilisi Tuba Büyüküstün'le fotoğraflarını paylaşmıştı. Evirgen paylaşımına, "Sen tanıdığım en kolay insan değilsin. İkimizin duygularını göstermesi çok zor. Bazıları diyor ki; ben seninle olmamalıyım. Çünkü sen beni üzersin ama bu dünyada senin için hayatından vazgeçecek ve ölecek biri varsa muhtemelen o benim" notunu düşmüştü.

        5

        ESKİ EŞİNİ SİLEMEDİ

        Öte yandan Tuba Büyüküstün’ün eski eşi, oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın, bir dönem yaptırdığı dövmesinden vazgeçmediği ortaya çıkmıştı.

        6

        Saylak’ın kolunda ‘TMTO’ harflerinden oluşan dövme, 6 yıllık evlilikten sonra 2017’de boşandığı Tuba Büyüküstün, 7 yaşındaki ikiz kızları Toprak ile Maya ve kendisinin adının baş harflerini temsil ediyor.

        7

        AYLAR SONRA GELEN İTİRAF

        Boşandıktan sonra işletmeci Umut Evirgen’le aşk yaşamaya başlayan Tuba Büyüküstün, Onur Saylak ile boşanma sürecinde yaşadığı zorlukları geçtiğimiz aylarda ilk kez anlatmıştı.

        8

        "O SÜRECİ YAŞAMAK ÇOK ZORDU"

        Büyüküstün, bir dergiye verdiği röportajda, “O süreci yaşamak çok zordu. Kimse boşanacağını düşünerek biriyle evlenmiyor. Hayatımın en zor dönemiydi” açıklamalarında bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ