Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Ünsal: Bu hastalık öldürmüyor ama süründürüyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tuba Ünsal (39), pandemi nedeniyle 17 gün sürecek kapanma nedeniyle soluğu Nişantaşı'ndaki bir kitapçıda aldı. Kendisi ve çocukları için 26 tane kitap alan ünlü oyuncu, kapanma döneminde ailece kitap okuyacaklarını söyledi.

        2

        "ÖLDÜRMÜYOR, SÜRÜNDÜRÜYOR!"

        Geçtiğimiz hafta Avusturya'daki bir detoks merkezine gidecekken uçağı kaçırdığı için İstanbul'da kalan Ünsal, tedavisi için yurt dışına gitmek istediğini ifade etti. Ünsal, Neslihan Atagül gibi kendisinin de 'geçirgen bağırsak sendromu' hastası olduğunu belirtti.

        Ünlü oyuncu, "Bir hafta içinde ya uçak kaçırdım, ya korona çıktı bir türlü gidemedim. Benim, 'geçirgen bağırsak sendromu' rahatsızlığım var, belli dönemlerde diyet ve sağlıklı beslenmem gerekiyor. Bu hastalık öldürmüyor ama süründürüyor" dedi.

        3

        "BIKTIK, YILDIK!"

        Ünsal, 17 günlük kapanma nedeniyle vatandaşların İstanbul'dan pek çok kente akın etmesiyle ilgili, "Biz buradayız o kaosun içinde olmak istemedik. Artık mümkün mertebe herkes kendi mikro dünyasındaki psikolojik sağlığını düşünmek zorunda. O, onu eleştiriyor, o da onu. Bıktık, yıldık. Herkes ne yapıyorsa kabulümüz. O kadar zor süreçten geçiyoruz ki bakın tiyatrolar bir yıldır çalışmıyor. Sinemalar çalışmıyor, restoranlar açılıyor, kapanıyor, eğlence sektörü felaket durumda. İnsanlar evlerine ekmek götüremiyorlar. Kimsenin kimseyi eleştirecek hali yok bence. Herkesin canı burnunda. Kurallara uyduktan sonra isteyen Bodrum'a, isteyen de Karadeniz'e gitsin" diye konuştu.

        4

        "ÇALIŞANLARIMIN MAAŞINI ÖDEDİM"

        Pandemi döneminde her sektör gibi ekonomik olarak sıkıntı yaşadığını ancak tiyatrosunda birlikte çalıştığı personelin parasını ödediğini ifade eden ünlü oyuncu, "Sıkıntı olmaz mı? Ben bu dönemde kendi ekibimi maaşlarını ödeyebilecek kadar birikimim vardı çok şükür ama olmayan insanlar için çok zor bir yıl geçti. İnşallah şu kapanmadan sonra, herkes işine gücüne devam eder" ifadelerini kullandı.

        5

        DİZİDEN AYRILDI

        Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz aylarda hastaneye gitmişti. Doktorlar, Atagül'e 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koymuştu. Rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı diziden de ayrılmıştı.

        6

        "TEDAVİM DEVAM EDİYOR"

        Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları, iyi dilekleriniz, iyi niyetleriniz, ziyaretleriniz, hediyeleriniz, dualarınız ve yanımda olduğunuz için binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz, beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun...

        Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum bu arada. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı, hala var. O yüzden biraz daha dinleneceğim ama iyiyim. Tedavim devam ediyor. Dinlendikçe daha iyi oluyorum.

        7

        GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

        Bağırsak hücreleri arasındaki sıkı bağlar filtre görevi görür.

        Bu şekilde oluşturulmuş filtreye benzer yapı, bağırsaklardan kana sadece besin öğeleri, su, vitamin-mineraller gibi yararlı bileşenlerin geçmesine izin verir.

        Bu sıkı bağların bozulması sonucunda 'Geçirgen bağırsak sendromu' meydana gelmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ