Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tudor'un koltuğu sallantıda - Galatasaray Haberleri
        1

        Başakşehir’e 5-1 yenilerek tarihi bir hezimet yaşayan G.Saray’da tüm oklar İgor Tudor’un üzerine çevrildi.

        2

        Sezon başında Östersunds’a elenilmesine rağmen lige harika bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılılar’da Hırvat teknik adam yere göğe sığdırılamıyordu.

        3

        Habertürk Spor'dan Erhan Telli'nin haberine göre; yönetimin de gözbebeği haline gelen Tudor, o günlerde menajeri vasıtasıyla sezon sonundaki sözleşmesinin yenilenmesini ve 1 Milyon Euro’luk ücretine zam yapılmasını bekledi.

        4

        Ancak başkan Dursun Özbek’in ‘Sezon sonunu bekleyelim’ sözü üzerine, mukavele uzatma hayallerini mayıs ayına ertelemek zorunda kalan genç antrenör, son maçlarda sistemde sürekli değişikliğe gidip 4 haftada kaybedilen puanlarla birlikte bir anda koltuğunu kaybetmekle karşı karşıya kaldı.

        5

        Önce Alanya sonra da Beşiktaş maçlarının sonuçlarına göre G.Saray’daki geleceği belli olacak olan Hırvat hoca, çok değil bundan iki hafta önce alınan 5-1’lik Gençlerbirliği maçından sonra tribünlerden alkış alıyordu.

        6

        Ancak Başakşehir önünde alınan 5-1’lik mağlubiyet sonrası işler tersine döndü.

        7

        BAŞKAN SERT YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

        Östersunds’a elenmelerinin ardından İgor Tudor’un arkasında durma kararı alan ve genç hocaya ‘Sana güveniyoruz’ mesajı veren başkan Dursun Özbek’in de sabrı taştı.

        8

        Florya’da dün Tudor’la futbol direktörü Cenk Ergün’ün de bulunduğu bir toplantı gerçekleştiren Özbek’in, Beşiktaş derbisinin son şansı olduğunu Tudor’a ilettiği öğrenildi.

        9