Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Türk Hava Yolları tarihi yolculuk bileti için TIKLA! 19 Mayıs THY hatıra bileti nasıl ve nereden alınır?
        1

        23 Nisan`ın 100`üncü yılında gökyüzünde dünyanın en büyük bayrağını açmıştı Türk Hava Yolları. Ankara`dan havalanmış, ay yıldızı gökyüzüne nakşetmişti. Türk Hava Yolları, bu kez de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına özel tarihi bir uçuşa hazırlanıyor. Tarihi uçuş İstanbul`dan başlayacak. Milli Mücadele’nin başladığı şehir olan Samsun`a düzenlenecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Milli Mücadele`yi başlatmasından 101 yıl sonra yapılacak uçuş, TK1919 sefer sayısı ile gerçekleşecek. 19 Mayıs gününe özel milyonlarca vatandaş Türk Hava Yolları tarihi yolculuk bileti sahibi oluyor. Peki THY hatıra bileti nasıl ve nereden alınır? Türk Hava Yolları tarihi yolculuk bileti için TIKLA...

        2

        TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN TARİHİ YOLCULUK!

        Tarihi yolculuk için isteyenler www.tarihiyolculuk.com adresi üzerinden birer hatıra bileti de oluşturabilecek. Hatıra biletleri #TarihiYolculuk ve #TK1919 etiketleriyle sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek. Uçuş, kaptan pilot Selin Sevimli ve ikinci pilot Zafer Doğukan Demir tarafından yapılacak.

        3

        TÜRK HAVA YOLLARI (THY) TARİHİ YOLCULUK BİLETİ AL

        THY 19 Mayıs hatıra bileti almak için, aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak, adınızı ve soyadınızı yazıp bilgilendirmeyi okuduktan sonra uçuşa katılabilirsiniz.

        4

        SAMSUN'A TARİHİ YOLCULUK

        19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz.

        Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz.
        Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna hep birlikte imza atalım!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ