Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye'nin EURO 2024 adaylığı - Futbol Haberleri

        Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) adaylık sürecinde reklam, tanıtım, güvenlik ve konaklama konularında üzerlerine düşen sorumlulukları Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) adaylık sürecinde reklam, tanıtım, güvenlik ve konaklama konularında üzerlerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. En iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

        Zülfikaroğlu, fikir alışverişinde bulunduğu Vali Yavuz'a üzerinde adının yazılı olduğu forma hediye etti. Yavuz ise Zülfikaroğlu'na gümüş telkari işlemeli kahve fincanı armağan etti.

        Daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan Yavuz, Trabzon'un, Türkiye'nin EURO 2024 adaylık başvurusunda yer alan 9 şehirden biri olması dolayısıyla mutluluk duyduklarını belirtti.

        REKLAM

        Karadeniz Oyunları ve 2011 Gençlik Olimpiyatları'nın yapıldığı Trabzon'un, spor tesisleri altyapısı bakımından uluslararası turnuvalara her zaman hazır olduğunu vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:

        "EURO 2024 adaylık sürecinde reklam, tanıtım, güvenlik ve konaklama konularında üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ev sahipliğini kazanmamız durumunda şampiyonanın ekonomimize ve tanıtımımıza katkısı da yüksek olacaktır."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ