Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        ATV / TV REHBERİ

        •  Haber Kahvaltı Haberleri
          08:00

          Haber Kahvaltı Haberleri

        •  Yerli Dizi Aşk Ve Mavi
          10:00

          Yerli Dizi Aşk Ve Mavi

        •  Haber Atv Gün Ortası
          13:00

          Haber Atv Gün Ortası

        •  Yabancı Sinema Akrep Kral 3
          14:00

          Yabancı Sinema Akrep Kral 3

        •  Yabancı Sinema Ajan
          16:00

          Yabancı Sinema Ajan

        •  Haber Atv Haber
          18:20

          Haber Atv Haber

        •  Haber  Atv Ana Haber Bülteni
          19:00

          Haber Atv Ana Haber Bülteni

        •  Yabancı Sinema Uçaklar 2: Söndür Ve Kurtar / Tv’de İlk
          20:00

          Yabancı Sinema Uçaklar 2: Söndür Ve Kurtar / Tv’de İlk

          Yabancı Sinema Uçaklar 2: Söndür Ve Kurtar / Tv'de İlk Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2018 / Perşembe Yayın Saati : 20.00 Yönetmen : Roberts Gannaway Yapım Yılı : 2014 Türü : Animasyon / Macera Filmin Konusu: Dusty Check, kariyerinin zirvesini yaşayan popüler bir yarışçıdır. Ne var ki yaşadığı bir kazanın ardından motorunun arızalandığını ve bir daha yarışlara katılamayacağını öğrenince yarışçılık kariyerini sonlandırmak zorunda kalır. Çareyi yangın söndürme ekibine katılmakta bulur ve deneyimli kurtarma helikopteri Blade Ranger ve korkusuz ekibiyle çalışmaya başlar. Piston Tepesi Ulusal Parkı'nda patlak veren yangın için canla başla çalışmaya başlayan Dusty, gerçek bir kahraman olmanın anlamını da kavrayacaktır.

        •  Yabancı Sinema Akrep Kral 4: Güç Peşinde / Tv’de İlk
          21:40

          Yabancı Sinema Akrep Kral 4: Güç Peşinde / Tv’de İlk

          Yabancı Sinema Akrep Kral 4: Güç Peşinde / Tv'de İlk Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2018 / Perşembe Yayın Saati : 21.40 Yönetmen : Mike Elliott Yapım Yılı : 2014 Türü : Aksiyon / Macera / Fantastik Oyuncular : Will Kemp, Michael Biehn, Ellen Hollman Filmin Konusu: Mathayus (Victor Webster) Akkadlı bir savaşçıdır ve El Murad'a bağlıdır. Kral Zakkour onu ve en güvendiği arkadaşı Drazen'i önemli bir göreve gönderir. Ancak burada Drazen tarafından oyuna getirilir. Ölümden dönen Mathayus Drazen'i bulup intikamını almak, ayrıca antik çağlardan kalma büyük bir gücü açığa çıkarmaya çalışan kötü güçleri durdurmak zorundadır. Bu yolda ona Valina (Ellen Hollman) ve babası yardımcı olacaktır.

        •  Yabancı Sinema Brooklyn
          23:45

          Yabancı Sinema Brooklyn

          Yabancı Sinema Brooklyn Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2018 / Perşembe Yayın Saati : 23.45 Yönetmen : John Crowley, Paul Tsan Yapım Yılı : 2015 Türü : Dram / Romantik Oyuncular : Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Emory Cohen Filmin Konusu: Eilis Lacey, İrlanda'nın fakir mahallelerinden birinde yokluk içinde yaşayan bir kızdır. Sevmediği bir işte annesinin hatrına çalışan Ellis'e kasabasındaki kilise papazı yardımcı olur ve onu Amerika'ya güvenilir bir tanıdığın yanına gönderir. 1950'li yılların New York'unda Brooklyn'e gelen genç kız, Amerika'nın gelecek vaatleri için annesinin evini terk eder. Ayakları üzerinde durma mücadelesi veren Ellis bu arada bir gençten hoşlanır. Fakat vatanının hasreti birkaç ay sonra iyice içini kaplar ve bu sırada annesinden gelen bir haber ile İrlanda'ya birkaç haftalığına dönmeye karar verir. Amerikan rüyası İrlanda'daki geçmişi yüzünden bozulan Ellis, iki ülke arasında yaşadığı hayatlardan birini seçmek zorunda kalacaktır.

        •  Yabancı Sinema Valizdeki Aşk
          01:55

          Yabancı Sinema Valizdeki Aşk

        •  Yerli Dizi Kırgın Çiçekler
          03:20

          Yerli Dizi Kırgın Çiçekler

        •  Yerli Dizi Kertenkele
          05:35

          Yerli Dizi Kertenkele