Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        ATV / TV REHBERİ

        •  Atv'de Hafta Sonu
          07:30

          Atv'de Hafta Sonu

        •  Seviyor Sevmiyor
          10:00

          Seviyor Sevmiyor

        •  Tinker Bell Ve Canavar Efsanesi - Yabancı Sinema
          12:50

          Tinker Bell Ve Canavar Efsanesi - Yabancı Sinema

          TINKER BELL VE CANAVAR EFSANESİ Yönetmen: Steve Loter Yapım Yılı: 2014 Tür: Animasyon / Macera Filmin Konusu: Tinkerbell ve arkadaşları, korkunç bir canavar yuvalarını yerle bir etmeden önce onun ortadan kaldırılacağına emindirler. Fawn perilerin korumak için tüm cesaretini toplar. Ama bu yaratık gerçekten sandıkları gibi korkunç mudur? Eğlenceli ve yetenekli hayvan perisi Fawn kimseyi dış görüşüne göre yargılamamak gerektiğine inandığı için, bu yaratığı da sivri dişlerine bakarak yargılamaz ve kocaman, gizemli bu canavarla arkadaş olur

        •  Müzede Bir Gece. Lahitteki Sır - Yabancı Sinema
          14:30

          Müzede Bir Gece. Lahitteki Sır - Yabancı Sinema

        •  Uçaklar - Yabancı Sinema
          16:30

          Uçaklar - Yabancı Sinema

        •  Hafta Sonu Atv Ana Haber
          19:00

          Hafta Sonu Atv Ana Haber

        •  Hızlı Ve Öfkeli 5. Rio Soygunu - Yabancı Sinema
          20:00

          Hızlı Ve Öfkeli 5. Rio Soygunu - Yabancı Sinema

          HIZLI VE ÖFKELİ 5: RIO SOYGUNU Yapım Yılı: 2011 Yönetmen: Justin Lin Türü : Aksiyon / Suç / Gerilim Oyuncular: Paul Walker, Vin Diesel, Jordana Brewster, Tyrese Gibson Filmin Konusu: Eski polis Brian O'Conner ve Mia Toretto, Dom'u hapisten kaçırdıktan sonra polisleri atlatıp sınırı geçerler ve Rio de Janeiro'da ortaya çıkarlar. Özgürlüklerini geri almak için son bir iş daha yapmak zorunda kalan ortaklar, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirler. Onların ölmesini isteyen iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlardır. Fakat onların peşine düşen sadece bu iş adamı değildir. Hedefini asla ıskalamayan inatçı federal ajan Luke Hobbs, Dom ve Brian'ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyona başlar. Şimdi Hobbs, diğerleri onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorundadır. Dom, Brian ve Mia ekibi toplar ve soygun için çalışmaya başlarlar.

        •  Mumya. Ejder İmparatoru'nun Mezarı - Yabancı Sinema
          22:40

          Mumya. Ejder İmparatoru'nun Mezarı - Yabancı Sinema

          Mumya. Ejder İmparatoru'nun Mezarı - Yabancı Sinema Yapım Yılı : 2008 Yönetmen: Rob Cohen Türü: Aksiyon / Macera / Fantastik Oyuncular: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Michelle Yeoh Filmin Konusu: 'Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'nda O'Connell ailesi bu kez iki bin yıllık uykusundan uyanan dehşetli Ejder İmparatoru'nun mumyasıyla baş etmeye çalışıyor. Ejder İmparatoru Han'ı yenmenin tek yolu, imparatorun düşmanlarından oluşan, Çin Seddi'nin yapımı sırasında enkaz altında kalan acımasız orduyu canlandırıp savaşmaktır. Brendan Fraser'ı üçüncü kez Rick O'Connell rolünde gördüğümüz filmde, Rachel Weisz'ın yerini Mario Bello alırken olaylar 10 yıl sonrasında geçtiği için 20 yaşındaki Alex rolüne de Luke Ford getirilmiş. Yine bol bol entrika, hayaletler, kovalamacalarla bir macera sizleri bekliyor.

        •  Hızlı Ve Öfkeli 5. Rio Soygunu - Yabancı Sinema
          00:45

          Hızlı Ve Öfkeli 5. Rio Soygunu - Yabancı Sinema

        •  Kırgın Çiçekler
          03:00

          Kırgın Çiçekler

        •  Kertenkele
          05:30

          Kertenkele