Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Suna Dumankaya'dan güzellik sırları EBRU Akel imzalı "Kendine İyi Bak"ta bugün güzellik konusu ele alınacak. Program, bitki bilimi ve güzellik uzmanı Suna Dumankaya'nın evde hazırlayabileceğimiz etkili tarifleriyle başlayacak. Ardından, güzellik danışmanı Ahu Karaduman bölgesel zayıflama ve cilt bakımına dair önemli püf noktaları izleyiciyle paylaşacak.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Sıla'dan özel açıklamalar ELİF Özkul'un sunduğu magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Sıla'nın SHOW TV için mutfağa girip yemek pişirdiği ve samimi açıklamalarda bulunduğu özel röportajla başlayacak. Canlı yayın, Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği ödül töreninden renkli görüntülerle devam edecek.

        •  Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu

          Balıkesir'de lezzet turu TURGAY Başyayla, hafta sonları ekrana gelen sevilen gezi-yemek programı "Lezzet Yolculuğu"nda Anadolu turuna kaldığı yerden devam ediyor. Ünlü türkücünün bugün ilk durağı, Balıkesir'in Armutalan Köyü olacak. Akerdiyon, mızıka ve yöresel oyun ekibi tarafından karşılanacak olan Başyayla, takipçileriyle ekşili köfte, düğün çorbası, bulgurlu lahana sarması gibi pek çok tarifi paylaşacak.

        •  Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)
          14:00

          Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Miniklerden komik cevaplar EVRİM Akın'ın renkli sunumuyla ekrana gelen "Çocuktan Al Haberi" her zaman olduğu gibi yine çok güldürecek! Programın bugünkü yarışmacıları, Dila Bulut, Nico Gökhan ve Ayşe Hekim olacak. Miniklerin büyümüş de küçülmüş halleriyle cevapladıkları soruları tahmin etmeye çalışacak olan büyükler, hem eğlenecek hem puan kazanmaya çalışacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yeni Gelin ‘Dizi’
          20:00

          Yeni Gelin ‘Dizi’

          Konakta bebek telaşı!Cumartesi ekranlarının kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"de bu akşam, Gökhan'ın çocuk sahibi olması için yarışma düzenleyen kaynanalar başarısız olunca Ayşe devreye girecek. Konakta işler iyice karışacak YABANCI gelin Bella ile Bozok Ailesi'nin maceralarını anlatan SHOW TV'nin eğlenceli dizisi "Yeni Gelin"de bu hafta, konakta olaylar yine karışacak. Dizinin 49'uncu bölümünde olaylar şöyle gelişecek:Bozoklar yeni torunlarını kucaklarına alır. Kalender Ağa ortadan kaybolur. Afet'in sırrını herkes öğrenir. Konaktakiler bunun şokunu atlatamamışken davetsiz bir Tanrı misafiri çıkagelir ve Afet'e bir nebze de olsa merhem olur.Kaynanaların ilk hedefleri Gökhan'ın çocuk sahibi olmasını sağlamaktır. Bunun için Kalender Ağa'nın yokluğunu fırsat bilip bir yarışma düzenlerler ama umduklarını bulamazlar. Başka plan hazırlarken, Ayşe herkesten önce davranır. Afet ise ya her şeyi bırakıp gidecektir ya da yaşananları sineye çekecektir. Fakat kimsenin hesaplayamadığı üçüncü bir seçenek daha vardır...

        •  Uyumsuz ‘Yabancı Film’
          00:15

          Uyumsuz ‘Yabancı Film’

          UyumsuzOrijinal Adı: Divergent Türü: Macera-Gizem-Bilimkurgu Süresi: 139 dk. Yılı: 2014 IMDB Notu: 6.7 UZAK bir gelecekte geçen distopik hikâyede insanlık, her biri farklı bir erdemi temsil eden beş farklı parçaya bölünmüş bir düzende yaşar. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bu beş bölümden birine dahil olup, ömür boyu bu bölümde yaşamlarını sürdürmektedir. Tris Prior (Shailene Woodley) için bu kuralı uygulama zamanı geldiğinde kendisiyle ilgili büyük bir sırrı keşfeder: Tris uyumsuzdur...

        •  Uyumsuz ‘Yabancı Film’ (Tekrar)
          03:00

          Uyumsuz ‘Yabancı Film’ (Tekrar)