Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Ramazanda doğru beslenme tarifleri SAĞLIĞA dair konular "Zahide Yetiş'le"de uzman konuklarla ele alınmaya devam ediyor. Canlı yayının ilk konuğu Dr. Fevzi Özgönül, "Ramazanda nasıl beslenmeliyiz?" sorusunu yanıtlayacak. Yemek yazarı Elif Korkmazel ise Özgönül'ün beslenme önerilerine uygun tarifleri izleyiciyle paylaşacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Nefis yöresel tarifler PELİN Karahan'ın sunumuyla ekrana gelen "Nefis Tarifler"de bugün yöresel lezzetlerden oluşan bir mönü hazırlanacak. Ünlü oyuncu mutfağa konuğu Zeynep Yılmazok ile birlikte girecek. İkili, gagalı çorba, Boşnak tatlısı ve ketenin nasıl yapıldığını gösterecek.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Günün gelini Ayşe Hanım BU hafta Tekirdağlı gelinlerin yarıştığı "Gelin Evi"nde rekabet tırmanıyor! Yarışmacıların bugünkü durağı, 9 aylık evli, 22 yaşındaki satış sorumlusu Ayşe Üstün olacak. Ayşe Hanım rakiplerine evini gezdirdikten sonra çeyizlerini serip ikramlarda bulunacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          Çorumlu kızın gizemi çözülüyor GÜNDÜZ kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Seda Sayan'la"da bugün, son günlerde Çorum'da yaşanan esrarengiz olayın perde arkası ekrana gelecek. Sayan ve ekibi, gece mezarlığa gidip ağlayan kızın gizemini aydınlatmaya çalışacak. Bulunan kızla ilgili önemli gelişmeler canlı bağlantılarla izleyiciyle paylaşılacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          00:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          02:15

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

          Mustafa Karataş ile Sahur VaktiProf. Dr. Mustafa Karataş "Sahur Vakti" ile Ramazan ayı boyunca evlerimize misafir olacak. Bu gece başlayacak olan programda ünlü doktor Ender Saraç, özel sahur tarifleri verecek YÜCE dinimiz İslam'ı anlamamıza rehberlik eden Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ramazan ayı boyunca "Sahur Vakti" ile izleyiciyle buluşacak. Bu gece başlayan programda Karataş, "Hz. Muhammed'in Ramazan ayı ve oruç ile ilgili müjdeleri nelerdir?", "oruca nasıl niyet edilir, hangi dualar edilir?" ve "Oruç tutarken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?" gibi merak edilen birçok soruyu yanıtlayacak. Karataş'ın konuğu Dr. Ender Saraç ise, rahat oruç tutabilmek için sahurda neler tüketmemiz gerektiğini anlatacak.

        •  Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)
          04:00

          Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)