Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş ile Cuma Sabahı
          09:00

          Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş ile Cuma Sabahı

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Ramazan'a özel 'Nefis Tarifler' SEVİLEN yemek programı "Nefis Tarifle"de Pelin Karahan bugün Ramazan'a özel mönüsünü takipçileriyle paylaşacak. Ünlü oyuncu konuğu Ferman Kara ile mutfağa girecek. İkili keyifli sohbet eşliğinde, kuru erik hoşafı, sütlü ıspanak çorbası, susamlı çıtırlar, köfteli çanak ve meyveli rulo tatlısı yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Tekirdağ'da haftanın final heyecanı BU hafta Tekidarğlı gelinlerin kıyasıya mücadelesine sahne olan "Gelin Evi"nde bugün haftanın final heyecanı yaşanacak. Yarışmacıların son durağı, 3 yıllık evli, 23 yaşındaki ev hanımı Duygu Edis olacak. Duygu Hanım'ın çeyizlerini serip düğün fotoğraf ve videolarını görücüye çıkaracağı programın son dakikalarında altın ödülünün kazananı belli olacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          Ramazan'a dair merak edilenler EKRANLARIN sevilen ismi Seda Sayan'ın ev sahipliğindeki "Seda Sayan'la" yine dopdolu! Programın bugünkü konuğu, Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan olacak. Doğan, canlı yayında Ramazan'a dair merak edilenleri yanıtlayacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti (Canlı)
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti (Canlı)

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda
          20:45

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda

          Ünlülerin şakayla imtihanı başlıyor!Usta oyuncu Demet Akbağ'ın, ünlü isimleri şakaladığı program "Çok Aramızda" bu akşam başlıyor! 6 seriden oluşan programın ilk şakazedeleri Çağla Şıkel, Emre Kınay, Kibariye ve Gonca Vuslateri şakalandıkların habersiz soğuk ter dökecek DEMET Akbağ'ın yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan şaka programı "Çok Aramızda", 6 bölümden oluşan özel bir seriyle yeniden izleyiciyle buluşacak. Akbağ'ın havada, karada, suda, akla gelmeyecek senaryolarıyla ünlü isimleri şakaladığı programın, bu akşam ekrana gelecek ilk bölümünün şakazedeleri Çağla Şikel, Emre Kınay, Kibariye ve Gonca Vuslateri olacak.Doğum sancıları başlayan bir kadına yardım etmeye çalışan Çağla Şikel'in ne yapacağını şaşırdığı anlarla başlayacak olan eğlence, ünlü oyuncu Emre Kınay'ın sahibi olduğu Duru Tiyatro'nun kapatılacağını öğrenmesiyle yaşadığı olaylarla devam edecek. Boğaz turunda röportaj vereceğini zanneden Kibariye'nin başına gelmeyenin kalmayacağı programda, Gonca Vuslateri ise sahne gösterisinde ekip tarafından şakalanacak.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          23:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti (Canlı)
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti (Canlı)

        •  Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)
          04:00

          Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)