Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Ramazan mönüsü SEVİLEN yemek programı "Pelin Karahan'la Nefis Tarifler"de bugün ramazana özel lezzetli bir mönü hazırlanacak. Ünlü oyuncu mutfağa Nalan Zorzaman ile birlikte girecek. İkili, taze kekili soğan çorbası, katıklı dolma, erişte kapama ve tahinli vişne baklava yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          600 bin lira nasıl dolandırıldılar? GÜNDÜZ kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Seda Sayan'la"da ibretlik olaylar ekran başındakilerle paylaşılmaya devam ediyor. Programda bugün, nazar var deyip evlerine giren dolandırıcalar tarafından 600 bin lira dolandırılan Adanalı çiftin başından geçenler ele alınacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur ‘Dizi’
          20:30

          Çukur ‘Dizi’

          Vartolu'dan sürpriz hamlePazartesi ekranlarına damga vuran "Çukur"da bu akşam, Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa kurtulacak. Kahvede İdris'le rehin alınan Vartolu, sürpriz hamle yapacak SHOW TV'nin fenomen dizisi "Çukur"da bu hafta, taşlar yerinden oynayacak. Her sahnesi soluksuz izlenecek dizide olaylar şöyle gelişecek:Soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Tehlikeyi atlatan Yamaç'ın aklı Sena'da kalır. Emrah'ın tehdidi altında olan Ezgi'nin uyguladığı tedavi, Sena'yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu'nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır.Vartolu'nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir...

        •  2018 Billboard Müzik Ödülleri
          00:15

          2018 Billboard Müzik Ödülleri

          'Billboard Müzik Ödülleri' Show'da KELLY Clarkson'ın sunuculuğunu üstlendiği "Billboard Müzik Ödülleri 2018" bu akşam SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Kendrick Lamar, Bruno Mars ve Ed Sheeran'ın tam 15 dalda aday olduğu, Jennifer Lopez, Janet Jackson, BTS, Ariana Grande ve John Legend gibi birbirinden ünlü isimlerin canlı performans sergileyeceği bu özel geceyle, dünya yıldızları evlerimize misafir olacak.

        •  Sahur Vakti
          01:45

          Sahur Vakti

          İslamiyet'te hastalık ve sabır YÜCE dinimiz İslam'ı anlamamıza rehberlik eden Prof. Dr. Mustafa Karataş, ramazan ayı boyunca "Sahur Vakti" ile ekrana gelmeye devam ediyor. Programda bu gece, hastalıklar ve sabır konusunda merak edilenler konuşulacak. Mustafa Karataş, canlı yayıda ünlü türkücü Cumali Özkaya'yı ağırlayacak.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          04:00

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)