Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Ketojenik diyete dair merak edilenler HAFTA içi her gün ekran gelen "Zahide Yetiş'le"nin ilk konuğu, Dr. Orkide Güzel ketojenik diyet tedavisini anlatacak. Elif Korkmazel'in pratik yemek tarifleriyle devam edecek olan programın bir diğer konuğu ise, KBB uzmanı Op. Dr. Bülent Koç olacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          BOLU'NUN 'Nefis Tarifler'i PELİN Karahan'ın ev sahipliğindeki "Nefis Tarifler"de bugün ramazan mönüsü Bolu'dan! Ünlü oyuncu mutfağa bu bölümde Gönük Gürsoy ile birlikte gelecek. İkili, orman kebabı, ekmek aşı, Bolu beyi tatlısı ve oğmaç çorbasının nasıl hazırlandığını gösterecek.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Yeni gelinden mini defile YENİ gelinlerin kıyasıya mücadelesine sahne olan "Gelin Evi"nde rekabet tırmanıyor. Programın bu bölümünde, 2,5 yıllık evli, 26 yaşındaki ev hanımı Sevda Kabakçı'nın evine konuk olunacak. Sevda Hanım, çeyizlerini serip düğün fotoğraf ve videolarını görücüye çıkardıktan sonra nişan töreninde giydiği elbiseyle rakiplerine mini defile yapacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          7 köyün tapusunu nasıl buldu? GÜNDÜZ kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Seda Sayan'la"da bugün yine tuhaf bir olay izleyiciyle paylaşılacak. Evinde temizlik yaparken bulduğu küplerden 7 köyün tapusu çıkan ve çöp toplayıcısı olarak çalışan Ali Aşa, canlı yayında yaşadıklarını anlatacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Güldür Güldür Show
          20:30

          Güldür Güldür Show

          Ramazan şenliğiÇarşamba ekranlarının eğlence adresi "Güldür Güldür Show"da bu akşam Ramazan şenliği var! Kahkaha dolu skeçlerle ekran başındakileri gülmekten kırıp geçirecek olan ekibe bu hafta, usta oyuncu Altan Erkekli ve Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi de eşlik edecek SHOW TV'nin fenomen mizah programı "Güldür Güldür Show" Ramazan ayı boyunca birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle herkesi kahkahaya boğacak. Güldür Güldür oyuncularından oluşan koronun şarkılarıyla cümbüşe çevireceği programa bu akşam, usta oyuncu Altan Erkekli ve Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi konuk olacak.Kahkaha tufanı, iki eski dost Hacivat ve Karagöz'ün komik atışmasını konu alan skeçle başlayacak. Espri bombardımanı, Ramazan programı 'Ramazan Neşesi'nde Fikri Hoca'nın stüdyo konuklarının ilginç sorularına verdiği cevapları içeren oyunla devam edecek. Eğlence, hoşlandığı kızı yemeğe iftar çadırında yemeğe çıkaran İsmail'in başına gelenlerle tavan yapacak.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          23:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          01:30

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

          İslamiyet'e dair sohbetler 11 ayın sultanı ramazan boyunca Prof. Dr. Mustafa Karataş, "Sahur Vakti"nde evlerimize misafir olmaya devam ediyor. İslamiyet'e dair merak edilenleri ayetler ve hadisler ışığında yanıtlayan Karataş canlı yayında bu gece, ses sanatçısı Agah'ı ağırlayacak.

        •  Ramazan Yolcuları (Tekrar)
          04:00

          Ramazan Yolcuları (Tekrar)