Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş ile Cuma Sabahı
          09:00

          Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş ile Cuma Sabahı

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Saray mönüsü PELİN Karahan'ın ev sahipliğindeki "Nefis Tarifler"de ramazana özel sofralar hazırlanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bugün konuğu Sibel Yazıcı ile birlikte saray mönüsü hazırlayacak. İkili, hünkar çorbası, piliç Topkapı, elmalı semiz otu salatası ve örgü tatlısı yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Haftanın gelini kim olacak? ALTIN ödüllü yarışma "GELİN Evi"nde bugün haftanın kazanan ismi belli olacak. Yeni gelinlerin son durağı, 2 haftalık evli, 23 yaşındaki perfüzyon teknikeri Merve Ozan'ın evi olacak. Merve Hanım son puanlama öncesi rakiplerinin beğenisini kazanmaya çalıştıktan sonra en yüksek puan alan gelinin ismi açıklanacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          Canlı yayında büyük yüzleşme GÜNDÜZ kuşağının ilgiyle takip edilen programı" Seda Sayan'la"da bugün, Mardin'de ortaya çıkan gizemli tapuların gizemi çözülmeye çalışılacak. 100 bin dönümlük arazinin mirasçısı olduklarını iddia edenler, tapuları bulan Ali Bey'le canlı yayında yüzleşecek.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda
          20:30

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda

          Ünlülerin başı büyük dertte!SHOW TV'nin kahkaha dolu programı "Çok Aramızda"da Demet Akbağ ve ekibi, bu akşam yine birbirinden ünlü isimlere akla gelmeyecek senaryolarla şakalar yapacak DEMET Akbağ ve ekibinin ünlüleri şakaladığı program "Çok Aramızda" ekran başındakileri yine gülmekten kırıp geçirecek. Altı bölümlük özel seriden oluşan programın ikinci bölümünün şakazedeleri Halil Sezai, Yeşim Salkım, Merve Özbey, Zafer Algöz ve Can Yılmaz olacak.Kardeşinin kazaya karıştığı haberini alan Halil Sezai'nin yaşadığı şok anlarla başlayacak olan eğlence, Yeşim Salkım'ın Gürcistan'daki gezisinde bir tarihi eseri kırmakla suçlanmasıyla devam edecek. Kahkahalar, Aşkım Kapışmak'ın programına katılan Merve Özbey'in diğer konuklarla yaşayacağı sorunlar ve Algöz ve Yılmaz'ın kötü mizahçıyla sınandıkları anlarla hız kesmeyecek.

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

        •  Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)
          04:00

          Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)