Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş ile Cuma Sabahı
          09:00

          Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş ile Cuma Sabahı

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Ramazana özel nefis mönüler PELİN Karahan sevilen yemek programı "Nefis Tarifler"de sofraları ziyafete dönüştüren razamana özel mönüler hazırlamaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bugün Fatma Çakmakçı ile mutfağa girecek. İkili, keyifli sohbet eşliğinde, semizotu çorbası, kadayıf köfte, vişneli rulo tatlı ve güneş börek yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Kim kazanacak? ALTIN ödüllü yarışma programı "Gelin Evi"nde bugün haftanın final heyecanı yaşanacak. Tekirdağlı gelinlerin son durağı, 8 aylık evli, 22 yaşındaki muhasebeci Gülcan Çakır'ın evi olacak. Gülcan Hanım'ın çeyizlerini serip rakiplerinin beğenisini kazanmaya çalışacağı programın son dakikalarında haftanın kazanan ismi belli olacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda
          20:45

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda

          Böyle şaka olur!Demet Akbağ ve ekibi, "Çok Aramızda"nın bu bölümünde akla gelmez senaryolarla Murat Dalkılıç, Gökhan Keser, Safiye Soyman ve Jessica May'i şakalayacak USTA oyuncu Demet Akbağ ve ekibinin iş başında olduğu "Çok Aramızda"da ünlü isimler şakalanmaya devam ediyor. 6 bölümlük özel bir seriyle ekrana gelecek olan programın ikinci bölümünün şakazedeleri Murat Dalkılıç, Gökhan Keser, Safiye Soyman ve Jessica May olacak.İlk şakazede Murat Dalkılıç'ın imtihanı, helikopterle tur atarken zorunlu iniş yaptığı ormanlık alanda düğünü mahvolmuş bir gelinle karşılaşınca başlayacak. Ardından Gökhan Keser, arkadaşı Güliz Ayla ile iş görüşmesine giderken bir kapkaç olayının ortasında kalacak.Faik Öztürk'ün Akbağ ve ekibiyle işbirliği yaptığı şakada, internet reklamı çekiminde olduğunu zanneden Safiye Soyman'ın komik halleri ekran başındakileri kahkahaya boğacak. 'Yeni Gelin' dizisinin Bella'sı Jessica May ise dizi setine yabanacılar şubesi polis ve avukatlarının gelmesiyle sınırdışı edileceğini duyunca zor anlar yaşayacak.

        •  Her Şey Aşktan ‘Türk Filmi’
          23:45

          Her Şey Aşktan ‘Türk Filmi’

          Her Şey AşktanYönetmen: Andaç Haznedaroğlu Türü: Romantik Süresi: 90 dk. Yılı: 2016 IMDB Notu: 5.5 BİR alışveriş merkezinde çalışan Pelin (Hande Doğandemir), bir playboy olarak tanınan hayatının aşkı İlker (Mithat Can Özer) tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılır. Zavallı Pelin'e yaşadığı hayal kırıklıkları ve intikam dolu serüveninde, yakışıklı bir müzisyen olan Burak (Şükrü Özyıldız) yol arkadaşlığı yapar ve hayatını değiştirir...

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

          'Sahur Vakti' sohbet ve ilahiler PROF. Dr. Mustafa Karataş, ramazan ayı boyunca "Sahur Vakti"nde izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. İslamiyet'e ve Peygamberimiz'e dair merak edilenlerin ayet ve hadisler eşliğinde ele alındığı programda ilahi sanatçısı Esat Aydoğan da ilahiler söyleyecek.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)
          05:45

          Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)