Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          08:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          09:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Deryalı Günler
          11:00

          Deryalı Günler

          Derya Baykal'dan gül çanta yapımı! Dopdolu Deryalı Günler'de bugün Şefika Can'dan "Minyatür Bahçe" tasarımı, Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'dan astım, alerji, depresyon ve sağlıklı yaşama dair çok önemli açıklamalar ve Derya Baykal'dan "gül çanta" yapımı sizleri bekliyor.Televizyonların en becerikli, en yaratıcı ismi Derya Baykal ev yaşamıyla ilgili akla gelen tüm konu ve konuklarıyla evlerinize konuk oluyor. Ev ekonomisini düşünen hanımlar Derya Baykal'ın sunacağı Deryalı Günler'de buluşuyor!Hiçbir şey zor değil! Biraz el becerisi, biraz hayal gücü...

        •  Gelin Evi  (Tekrar)
          14:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sağ Salim 'Türk Filmi'
          20:00

          Sağ Salim 'Türk Filmi'

          Sağ Salim Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Kenan Ece ve Hüseyin Avni Danyal gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Sağ Salim", bu akşam Show TV'de! Salim hem ölümden hem de ölülerden çok korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır; köyden kasabaya kamyonetiyle mal taşıyarak üç beş kuruşla hayatını döndürür. Fakat kabus gördüğü bir gecenin sabahında köy muhtarı kendisinden Mersin'den Sivas'a bir cenaze taşımasını rica eder. Başta çok isteksiz olsa da muhtarın ısrarı kıramaz ve komedi dolu yolculuk başlar.

        •  Geçit Yok 'Yabancı Film'
          22:15

          Geçit Yok 'Yabancı Film'

          Geçit Yok Yönetmenliğini Jee Woon Kim'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Eduardo Noriega ve Jaimie Alexander gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Geçit Yok", bu akşam Show TV'de! Pişmanlık içinde bir hayat sürmesine neden olan bir operasyondan sonra Los Angeles Polis Departmanı'nın Narkotik bölümündeki görevinden ayrılan Şerif Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) Los Angeles'tan ayrılır ve sessiz sakin bir sınır kasabası olan Sommerton'a yerleşerek gerçekleşen küçük suçlarla savaşmaya başlar. Owens için işler tam yoluna girmişken, en azılı uyuşturucu mafyasının lideri Gabriel Cortez, FBI'ın elinden kaçınca, şerifin huzurlu günleri çabuk sonlanacaktır. Owens her ne kadar bu işin dışında kalmak istese de sonunda kendisini ve küçük ekibini, arkasına soğukkanlı bir grup gangsterin de desteğini alan Cortez'in peşinde bulur.

        •  Geçit Yok 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:15

          Geçit Yok 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)