Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Cilt Uzmanı ve Kimyager Şems Arslan vücut lekeleri ve çiller için yaz maskesi, yıpranan sarı saçlar için bakım maskesi ve güzellik püf noktalarını anlatırken, Uzman Estetisyen ve Mikropigmentasyon Eğitmeni Mine Özdağ kalıcı makyaj uygulamasının detaylarını veriyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin'in adet düzensizliği , kist ve miyomlar için tedavi yöntemlerini anlatacağı programda Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Meral Şaşoğlu saç dökülmesinin nedenlerini paylaşıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          13:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Sihirli Dağ 'Yabancı Film'
          16:00

          Sihirli Dağ 'Yabancı Film'

          Sihirli Dağ Yönetmenliğini Andy Fickman'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Carla Gugino, Annasophia Robb gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Sihirli Dağ (Race To Witch Mountain)", Cumartesi günü Show TV'de! Açıklanamayan doğaüstü olaylarla ünlü Nevada çölünün ortasında gizli bir yer olduğu söylentisi uzun yıllardan beri dilden dile dolaşmaktadır. Çöldeki esrarengiz olayların merkezinin Sihirli Dağ olduğu iddiaları bir şehir efsanesidir. Taksi şoförü Jack Bruno arabasına Sara ve Seth adlı iki kardeşi aldığında şok geçirecektir. Çünkü şahit olduğu vakalara inanması kolay olmayacaktır. Bu iki kardeş sanki yabancı bir gezegenden gelen iki tuhaf yaratık gibidir ve paranormal güçleriyle ne yapabilecekleri belli değildir. Jack ve genç yolcuları, dünyayı kurtarmanın tek yolunun Sihirli Dağ'ın gizemini çözmekten geçtiğinin farkına varınca kendilerini heyecan dolu bir maceranın içinde bulurlar.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Yenilmez 3 'Yabancı Film'
          23:30

          Yenilmez 3 'Yabancı Film'

          Yenilmez 3 Yönetmenliğini Isaac Florentine'nin yaptığı, Scott Adkins, Mykel Shannon Jenkins, Mark Ivanir gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Yenilmez 3" Cumartesi gecesi Show TV'de! Rus mahkum Boyka, dizinden sakatlandığı için hayatına sakat bir bacakla devam etmektedir. Artık dövüşlere katılmayıp tuvalet temizliği yapmaktadır. Hayatta kalana özgürlüğün vaat edildiği uluslararası bir dövüş turnuvası düzenlenir. Dünyanın dört bir yanından gelen en azılı mahkûmların bir arada olduğu nefesleri kesen bu turnuvada Boyka, hayatta kalmak için dövüşmek zorundadır. Boyka için bu cehennemden kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır.

        •  Yenilmez 3 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Yenilmez 3 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)