Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Beslenme ve Diyet Uzmanı Berrin Yiğit tahin pekmezli yaz tatlısı, pesto soslu patlıcan, sindirim dostu çay tarifleri ile zayıflamaya dair önemli açıklamalarda bulunurken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç Dr. Kerem Alptekin bel ve boyun ağrılarının sebepleri ve tedavi yöntemlerini paylaşıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın fazla kilo verdikten sonra vücutta oluşan sarkmalardan estetik yöntemlerle kurtulma yollarını vereceği programda, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan hamilelik dönemindeki yaşanan tüm ağız ve diş problemlerinin sebepleri ve tedavi yöntemlerini paylaşıyor. Ayrıca Kozmetiker ve Estetisyen Helin Tosun etkileyici bakışların bakımlı ellerin sırlarından ipek kirpikler ve protez tırnaklar hakkında tüm merak edilenleri anlatıyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda
          13:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Tron Efsanesi 'Yabancı Film'
          20:00

          Tron Efsanesi 'Yabancı Film'

          Tron Efsanesi Yönetmenliğini Joseph Kosinski'nin üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Tron Efsanesi", Pazar akşamı Show TV'de! Daha önce beyaz perdede gördüklerimizin hiçbirine benzemeyen bir dijital dünyada kurulmuş bir 3D ileri teknoloji macerası. Sam Flynn (Garrett Hedlund), Kevin Flynn'in 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu (Jeff Bridges), babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tron'un dijital dünyasında bulur. Kevin'in sadık sırdaşı Quorra'yla birlikte (Olivia Wilde), baba ve oğul çok fazla gelişmiş ve son derece tehlikeli bir hale gelen, görsel açıdan dudak uçuklatan sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar.

        •  Son Oyun 'Yabancı Film'
          22:30

          Son Oyun 'Yabancı Film'

          Son Oyun Yönetmenliğini Mimi Leder'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Son Oyun", Pazar akşamı Show TV'de! İşinin ehli bir soyguncu olan Keith Ripley, icra ettiği "mesleğin" hakkını vermek isteyen, bu uğurda belli prensiplerden ödün vermeyen, sıra dışı bir suçludur. Jack Gabriel ise hırsızlığı büyük bir ustalıkla yapan karizmatik bir adamdır. Ripley, kendisinin de soymayı planladığı bir mücevher satıcısının peşindedir ve Jack'in büyük bir ustalıkla mücevher satıcısını soymasına şahit olur. Ripley büyük soygunda ortağı olacak hırsızı bulmuştur. Böylece büyük soygunu gerçekleştirdikten sonra Ripley eski ortağının Rus mafyasına olan borcunu ödeyebilecek ve vaftiz kızı Alex'in hayatını kurtarabilecektir. Ancak Ripley'in karşı çıkmasına rağmen Alex ile Gabriel arasında bir yakınlaşma başlamıştır. Ripley ve Gabriel, büyük soygun günü çok sıkı güvenlik tedbirleri ile korunan binaya girmeyi başarmış tır ancak içlerinden biri prensiplerden birine uymamıştır.

        •  Tron Efsanesi 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          Tron Efsanesi 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Son Oyun 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:00

          Son Oyun 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)