Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          07:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          09:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          12:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Deryalı Günler
          15:30

          Deryalı Günler

          Deryalı Günler Dopdolu Deryalı Günler'de bugün Murat Bildirici'den şık tasarımlar ve Derya Baykal'dan pratik fikirler sizleri bekliyor. Manken ve oyuncu Ceren Hindistan sık sık gündeme geldiği özel yaşamına dair merak edilenleri canlı yayında açıklıyor.Televizyonların en becerikli, en yaratıcı ismi Derya Baykal ev yaşamıyla ilgili akla gelen tüm konu ve konuklarıyla evlerinize konuk oluyor. Ev ekonomisini düşünen hanımlar Derya Baykal'ın sunacağı Deryalı Günler'de buluşuyor!Hiçbir şey zor değil! Biraz el becerisi, biraz hayal gücü...

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'
          20:00

          Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'

          Sağ Salim 2: Sil Baştan Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Yakup Yavru, Kamil Güler, Hüseyin Avni Danyal, Metin Yıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Sağ Salim 2: Sil Baştan", Çarşamba akşamı Show TV'de! Salim'in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 "kötü" adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar.

        •  Çılgın Dershane 3 'Türk Filmi'
          22:15

          Çılgın Dershane 3 'Türk Filmi'

          Çılgın Dershane 3 Yönetmenliğini Kamil Çetin'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Okan Karacan, Ozan Karacan, Ozan Güler ve Boğaç Aksoy gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Çılgın Dersane 3", Çarşamba akşamı Show TV'de! Özlem Dershanesi'nin öğrencileri dershaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya'da bir otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali'nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan otel çalışanı Zeynep'i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep'e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep'in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorunu çözmek için kolları sıvar. Bu arada karşı dershanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu denemekten çekinmeyeceklerdir.

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)