Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          07:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Pompeii 'Yabancı Film'
          09:00

          Pompeii 'Yabancı Film'

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin (Tekrar)
          12:30

          Yeni Gelin (Tekrar)

        •  Deryalı Günler
          15:30

          Deryalı Günler

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Eyvah Eyvah 3 'Yerli Film'
          20:00

          Eyvah Eyvah 3 'Yerli Film'

          Eyvah Eyvah 3 Yönetmen :Hakan AlgülYapım Yılı : 2014Türü : KomediOyuncular : Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak, Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz Hüseyim Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı olan Müjgan ile evlenmiş, kendisi de zabıta olmuştur. Ancak maddi güçlükler yüzünden çeşitli mekanlarda klarnet çalmaya devam etmektedir. Yol arkadaşı Firuzan ise şöhretine şöhret katmıştır. İşte tam bu sırada Müjgan'ın hamile olmasıyla birlikte Geyikli'de olaylar yine çığırından çıkacaktır.

        •  Laz Vampir Tirakula 'Yerli Film'
          22:15

          Laz Vampir Tirakula 'Yerli Film'

          Laz Vampir Tirakula Yönetmen: Ulaş Zeybek, Metin KoçYapım Yılı: 2012Oyuncular: Levent Sülün, Wilma Elles, Tuğba Melis Türk, Meral Kaplan YIL 2012: Dracula'nın karısı Elizabeth (Wilma Elles) kocasının başını bulmak için yıllarca farklı kimliklere bürünüp İstanbul'da yaşar. Günümüze gelindiğinde Elizabeth kocası Dracula'nın İstanbul'da gömülü başını bulur. Dracula'nın Transilvanya'daki gövdesi 2 vampir (Meral Kaplan, Serkan Genç) tarafından İstanbul'a getirilir. Gövde kelle ile birleştirilir ve Dracula 536 yıl sonra İstanbul'da hayata döner. Dünyaya hakim olmak ve vampir krallığını kurmak için ulaşması gereken sır Fatih Sultan Mehmet'in hançerinde gizlidir. Dracula'nın amacı Fatih Sultan Mehmet'in hançerini ele geçirmektir ama vampire dönüştürdüğü Yeniçeri Koçoğlu da (Alp Korkmaz) aynı anda hayata dönmüştür. Peşindeki güçlü celladından korkan Dracula hançere ulaşana kadar geçici olarak bir bedene girme kararı alır. Taksi şoförü Laz Dursun'un (Levent Sülün) bedenine girer. Bu seçim hayatında yaptığı en yanlış seçim olmuştur...

        •  Erkekler 'Yerli Film'
          00:15

          Erkekler 'Yerli Film'

          Erkekler Yönetmen: Faruk AksoyYapım Yılı: 2013Oyuncular: Fikret Kuşkan, Ali Poyrazoğlu, Asuman Dabak, Güneş Emir Adem Yunus kariyeri başarılarla dolu olan ünlü bir avukattır. Mutlu bir evliliği varken yaptığı bir hata her şeyi mahveder. İlişkisinde hiçbir sorun yokken karısını aldatan Adem, bu hareketi karşısında herkes kadar şaşkındır. Bunun sonrasında erkeklerin doğasını incelemeye başlar ve erkeklerin neden kadınları aldattığını çözmeye kararlıdır. Ünlü ve başarılı bir psikiyatr olan Nazım'la yolları da böylece kesişmiş olur. Adem diğer erkeklerden pek de farklı olmayan sıradan hikayesini anlatmaya başladıkça, evliliğinde ve aile ilişkilerinde sorunlar yaşayan Nazım'ın da bu sorunlarla yüzleşmesini sağlar.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)