Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Cumartesi Sürprizi Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Bengü'nün masal gibi düğününden hiçbir yerde göremeyeceğiniz çok özel görüntüler!İdil Fırat'ın kınasındaki taht nasıl tartışma yarattı?Cem Yılmaz neden Hadise'nin şarkı söylemesine kafayı taktı?

        •  Ayas 'Türk Filmi'
          13:00

          Ayas 'Türk Filmi'

          Ayas Yönetmenliğini H. Emre Konyalı ve Mustafa Tuğrul Tiryaki'nin üstlendiği, Ege Sezer, Ömer Faruk Biçer ve Arda Beyaztaş gibi oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Ayas" Cumartesi günü Show TV'de! Altı yaşındaki Ayas'ın başından geçen maceraları konu alan filmde, Ayas'ın akrabalarıyla dolu apartmanına ve İstanbul sokaklarında yaşadığı eğlenceli maceralara konuk oluyoruz. Film, seyirciyi Ayas'ın en sevdiği arkadaşları olan kuzenleri Mustafa ve Özgür'ün yanı sıra annesi ve babası başta olmak üzere tüm ailesiyle tanıştırıyor ve geleneksel sokak kültürü ve oyunlarına davet ediyor. Ayas, Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi olma özelliğine sahip. Çizgi film karakteri Pepe'nin maceralarını ele alan çizgi film serisinin yaratıcısı olan Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu'nun yapımını yürüttüğü projenin başında şirketin kurucusu Ayşe Şule Bilgiç yer alıyor.

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Tehlikeli Sır 'Yabancı Film'
          23:45

          Tehlikeli Sır 'Yabancı Film'

          Tehlikeli Sır Yönetmenliğini Malek Akkad'ın üstlendiği, D.B. Sweeney, Sarah Butler ve Malcolm Mcdowell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Tehlikeli Sır" Cumartesi gecesi Show TV'de! Jane, çalıştığı şirkette çok tehlikeli bir sırrı ortaya çıkarır. Karizmatik milyarder patronu Thaddeus Lyonnais'in mali dolandırıcılık yaptığından şüphelenir. Bu durum karşısında sonsuza kadar onu susturmak için bir suikastçı gönderilir. Jane, tetikçiden kurtulmak için şirketten çıkmak zorundadır, ama bu çelik kafesi andıran şirketten çıkmak hiç de kolay olmayacaktır.

        •  Tehlikeli Sır 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Tehlikeli Sır 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:15

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)