Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          07:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          09:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Deryalı Günler
          15:00

          Deryalı Günler

          Gelin Yeleği Yapımı Deryalı Günler'de! Deryalı Günler'de bugün, Emel Hatık'tan gelin yeleği, Pastacı Oğuzhan'dan misafir sofralarınız ve özel günleriniz için hem pratik hem ekonomik pasta yapımı, Göz Sağlığı Uzmanı Op. Dr. Sinan Göker'den göz sağlığına dair tüm merak edilen soruların yanıtları, İletişim Uzmanı Bülent Gardiyanoğlu'ndan mutlu ve sağlıklı evliliğin sırları ve Derya Baykal'dan pratik fikirler sizleri bekliyor. Tarık Mengüç ise evinize şıklık katacak pratik yenileme fikirleri, keyifli sohbeti ve sevilen şarkılarıyla konuk oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çakallarla Dans 'Türk Filmi'
          20:00

          Çakallarla Dans 'Türk Filmi'

          Çakallarla Dans Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Şevket Çoruh, Cengiz Küçükayvaz, Sümer Tilmaç, Tuba Ünsal ve Ceyhun Yılmaz gibi usta yer aldığı 2010 yapımı "Çakallarla Dans" bu akşam Show TV'de! Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının gazına gelerek şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma planı yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan'dır. Parayı onun hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figüranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi kendisi gibi kurnaz ama saf olan arkadaşları, ikincisi ise çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasında olmaları. Dört kafadar başlattıkları bu işi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir serüvene sürükler.

        •  Herşey Aşktan 'Türk Filmi'
          22:00

          Herşey Aşktan 'Türk Filmi'

          Herşey Aşktan Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız, Mithat Can Özer, Hakan Meriçliler ve Öznür Serçeler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Her Şey Aşktan" bu akşam Show TV'de! Bir alışveriş merkezinde çalışan Pelin (Hande Doğandemir) hayatının aşkı, aynı zamanda bir playboy olarak tanınan İlker (Mithat Can Özer) tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılır. Bir anda Pelin'in dünyası başına yıkılır. Zavallı Pelin'e yaşadığı hayal kırıklıkları ve intikam dolu serüveninde, yakışıklı bir rock davulcusu olan Burak (Şükrü Özyıldız) yol arkadaşlığı yapacak ve hayatını değiştirecektir...

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda
          00:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)