Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          07:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          09:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Deryalı Günler
          15:00

          Deryalı Günler

          Kot gömlek yenilenecek! Deryalı Günler'de bugün Fikriye Sucaklı'dan kot gömlek yenileme fikirleri, Adalet Işık'tan evinize şıklık katacak yastık yapımı, Özgür Şef'ten farklı ve lezzetli tarifler, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan Mamur'dan çocuklarda görülen kış hastalıklarının tedavi yöntemleri, çocukların bağışıklığını güçlendirecek öneriler, Pedagog Gözde Erdoğan'dan çocuk psikolojisine dair tüm merak edilenler, çocuklarla verimli vakit geçirmenin yolları ve Derya Baykal'dan pratik fikirler sizleri bekliyor. Televizyonların en becerikli, en yaratıcı ismi Derya Baykal ev yaşamıyla ilgili akla gelen tüm konu ve konuklarıyla evlerinize konuk oluyor. Ev ekonomisini düşünen hanımlar Derya Baykal'ın sunacağı Deryalı Günler'de buluşuyor!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  John Carter 'Yabancı Film'
          20:00

          John Carter 'Yabancı Film'

          John Carter Yönetmenliğini Andrew Stanton'un yaptığı, Taylor Kitsch, Lynn Collins, Williem Dafoe gibi usta oyuncuların yer aldığı "John Carter" Cuma akşamı Show TV'de! Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. İki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom'ın ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır.

        •  Koruyucu 'Yabancı Film'
          22:45

          Koruyucu 'Yabancı Film'

          Koruyucu Yönetmenliğini Andrew Davis'in üstlendiği, Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward, Melissa Sagemiller gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Koruyucu", Cuma akşamı Show TV'de! İşinde son derece başarılı biri olan Ben Randall (Kevin Costner)'ın mesleği kurtarma yüzücülüğüdür. Bir fırtına esnasında meydana gelen büyük bir kazada tek başına kurtulandır ve en yakın arkadaşını kaybetmiştir. Bu olaydan sonra kendisi, henüz tecrübe sahibi olmayan genç yüzücülerin yetiştirilmekte olduğu bir okulda eğitmen olarak görevlendirilir. Ben, en son yaşadıklarının derin izlerini halen taşımaktadır. Bu duygularla, bu gençleri en iyi şekilde yetiştirmek için uğraş verir. Başlangıçta eğitmenlerinin hassasiyetinin öneminin farkında olmayan gençler, türlü kibirli tavırlar sergileseler de kısa zamanda gerçeği kavrarlar. Yakında üstlenecekleri zorlu görevde, gerektiğinde kimin yaşayıp kimin öleceği onların kararına kalacaktır.

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)