Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayat Güzeldir Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelecek özlenen program "Hayat Güzeldir" Julia Bor ve ekibinden muhteşem bir zumba gösterisiyle başlıyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya'dan düz karına sahip olmanın yolları, vücut tipine göre beslenmenin önemi ve kilo aldırmayan tarifler, İsim Analisti Haluk Kemal Cebe'den isimlerimizin hayatımıza etkileri, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Turanşah Tümer'den tıbbi hacamat tedavisi ve uygulaması ayrıca tıbbi sülük tedavisinin bilinmeyenleri sizleri bekliyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)

        •  John Carter 'Yabancı Film'
          15:45

          John Carter 'Yabancı Film'

          John Carter Yönetmenliğini Andrew Stanton'un yaptığı, Taylor Kitsch, Lynn Collins, Williem Dafoe gibi usta oyuncuların yer aldığı "John Carter" Cumartesi günü Show TV'de! Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. İki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom'ın ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Suretler 'Yabancı Film'
          23:45

          Suretler 'Yabancı Film'

          Suretler Yönetmenliğini Jonathan Mostow'un üstlendiği Bruce Willis, Radha Mitchell ve James Cromwell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Suretler", Cumartesi gecesi Show TV'de! FBI ajanları Ajan Greer (Bruce Willis) ve Ajan Peters (Radha Mitchell), bir üniversite öğrencisinin gizemli şekilde öldürülmesi dosyasını araştırırken; bu öğrencinin, insanların kendilerinin kusursuz robot versiyonlarına sahip olmalarını sağlayan yüksek teknoloji ürünü suret olgusunun yaratıcısı olan kişiyle önemli bir bağlantısı olduğunu ortaya çıkarır. Sağlıklı, güzel görünümlü ve uzaktan kumandalı makineler olan suretler, insanların yerini almakta ve böylece insanların evlerinin rahat ve güvenli ortamından çıkmadan dışarıdaki hayatı yaşamalarına imkan tanımaktadır. Cinayet ile birlikte şu soruya da cevap aranmaya başlar: Maskelerle dolu bir dünyada kim gerçektir ve kime güvenebilirsiniz?

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          01:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Suretler 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:45

          Suretler 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)