Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Propolis hakkında merak edilenler! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Börek Ustası Birsen Egi tadına doyulmaz "Boşnak Mantısı" ve "4 malzemeli ekonomik tatlı" tariflerini verirken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Çağatay Öztürk bel - boyun ağrılarının belirtileri, sebepleri ve tedavi yöntemlerini paylaşıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin'in rahim ağzı yaraları ve menopoz hakkında merak edilenleri anlatacağı programda, Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı faydaları saymakla bitmeyen propolis hakkında tüm merak edilenleri anlatıyor.

        •  Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Nefis Tarifler'de Katmer Show! Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Katmerci Ömer Aksu ile normal katmer-simit katmer, katmer hamurundan kıymalı börek, etli yoğurtlu patates ve buzlu salata yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelinler arasında kıyasıya mücadele! Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 13 aylık evli, 28 yaşında, okul memuru Sinem Özleme'nin evine konuk olunuyor. Sinem Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Alişan Kapaklıkaya yepyeni öyküleriyle "Zahide Yetiş'le" de! Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; hoş sohbetiyle, hayattan çıkardığı derslerle Tüm Türkiye'yi ağlatan, güldüren, düşündüren Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya'yı yepyeni öyküleriyle konuk ediyor. Op. Dr. Berktuğ Erdoğan göz sağlığı ve tedavi yöntemlerini anlatırken, Diş Hekimi Umur Arıkan diş sağlığı ve tedavi yöntemleriyle ilgili bilgiler veriyor. Yemek Yazarı Elif Korkmazel ise pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Çılgın Dersane 3 'Türk Filmi'
          23:30

          Çılgın Dersane 3 'Türk Filmi'

          Çılgın Dersane 3 Özlem Dershanesi'nin öğrencileri dershaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya'da bir otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali'nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan otel çalışanı Zeynep'i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep'e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep'in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorunu çözmek için kolları sıvar. Bu arada karşı dershanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu denemekten çekinmeyeceklerdir.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)