Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Prof. Dr. Osman Müftüoğlu Kendine İyi Bak'ta! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk akciğer hastalıklarının sebepleri ve akciğer kanserinin tedavi yöntemlerini anlatıyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu bilgi birikimiyle, ezber bozan açıklamalarıyla ilk kez Kendine İyi Bak'a konuk oluyor. Kilo vermek, yaşlanmayı durdurmak ve uzun yaşamın sırlarını veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Kaymaklı Börek Yapımı Nefis Tarifler'de! Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Saniye Pınar ile Tül Perde Tatlısı, Kaymaklı Börek, Tavuk Etli Nohutlu Makarna ve Karanfilli Tarçınlı Üzüm Hoşafı yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelinler hafta finaline yaklaşıyor! Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 9 aylık evli, 25 yaşında, sağlık teknikeri Sinem Demirci'nin evine konuk olunuyor. Sinem Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zor gebeliklerle ilgili merak edilenler "Zahide Yetiş'le"de! Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; geçmeyen ağrıları ve bel-boyun fıtığını manuel terapi yöntemi ile tedavi eden Fizyoterapist Zafer Aksungur konuk oluyor. Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Bülent Tıraş kadın hastalıkları ve zor gebeliklerle ilgili merak edilenleri yanıtlıyor. Yemek Yazarı Elif Korkmazel'in lezzetli tarifler vereceği programda Obezite ve Genel Cerrahi Doktoru Emin Ersoy obezitenin önüne nasıl geçebileceğimizi anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi'
          20:00

          Meleklerin Aşkı 'Dizi'

          Meleklerin Aşkı Tutuklanan Necmettin'in, Melike ve Teoman'ın birlikte tatile çıkacağını öğrenince hapisten kaçtığı tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Ortaya çıkan bebeğin kim olduğu ise merakla bekleniyor. Aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini birleştiren Meleklerin Aşkı final bölümüyle bu akşam Show TV'de ekrana gelecek.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)