Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel pratik çiçek tart tarifi, bakliyatların böceklenmesini önlemenin, soyulmuş patatesi bozulmadan saklamanın, kızartma yağını uzun süre saklamanın püf noktalarını verirken, Genel Cerrahi ve Obezite Uzmanı Prof. Dr. Emin Ersoy obezite ameliyatlarına dair bilinmeyenleri anlatıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın saç ekimi hakkında merak edilenleri anlatacağı programda, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan implant tedavisi ile ilgili detaylar veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Gülperi Tekrar
          09:45

          Gülperi Tekrar

        •  Pelin Karahan’la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan’la Nefis Tarifler

          Ev yapımı sucuk tarifi! Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Tuna Aktan ile üç farklı marine sosuyla tavuk ızgara, hamburger ekmeği, üç farklı hamburger köftesi, fırında patates ve ev yapımı sucuk yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2 aylık evli, 23 yaşında, satış danışmanı Havva Ecem'in evine konuk olunuyor. Havva Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş’le
          15:00

          Zahide Yetiş’le

          Dr. Yavuz Dizdar'dan çarpıcı açıklamalar! Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Dr. Yavuz Dizdar sağlığımız için neler tüketmeliyiz, yediğimiz gıdalar güvenli mi, nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlarken, Yemek Yazarı Elif Korkmazel pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle konuk oluyor.

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş alevleniyor! Karakuzular, Çukur'da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali'nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. İntikam yemini eden Cumali, yıllar sonra kardeşi Yamaç ile yüzleşecek ve Karakuzulara karşı hiç vakit kaybetmeden harekete geçecek. Karakuzularla yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur'u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu'nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur'un tam kalbinde beliren Karakuzuların gizemli adamı Ersoy'un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu'nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi'  (Tekrar)
          02:45

          Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)