Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Ahtapot zayıflama uygulamasına dair detaylar! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel şeftalili milföy tatlısı ve çaydanlık parlatmanın püf noktasını verirken, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan mevsim geçişlerinde en çok yaşanan hastalıklar ve tedavi yöntemlerini anlatıyor. Çocuk Alerjisi ve İmmünoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayşenur Kaya'nın çocuklarda yaşanan alerji ve astıma dair merak edilenleri anlatacağı programda Estetik Uzmanı ve Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı ahtapot zayıflama uygulaması ve bölgesel incelmeye dair detayları veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Aytaç Yıldırım ile Dobo, Serpme Pilavı, Sumaklı Tebbule ve Genadir Çorbası yapımını gösteriyor.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 9 aylık evli, 23 yaşında, mağaza sorumlusu Elif Sarı Gürçay'ın evine konuk olunuyor. Elif Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Prof. Dr. Murat Aksoy "Zahide Yetiş'le"de! Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy merak edilen konular ve çarpıcı açıklamalarıyla konuk olurken, Yemek Yazarı Elif Korkmazel lezzetli tariflerini veriyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Çılgın Dersane 3 'Türk Filmi'
          23:30

          Çılgın Dersane 3 'Türk Filmi'

          Çılgın Dersane 3 Yönetmenliğini Kamil Çetin'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Okan Karacan, Ozan Karacan, Ozan Güler ve Boğaç Aksoy gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Çılgın Dersane 3", Salı gecesi Show TV'de! Özlem Dershanesi'nin öğrencileri dershaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya'da bir otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali'nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan otel çalışanı Zeynep'i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep'e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep'in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorunu çözmek için kolları sıvar. Bu arada karşı dershanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu denemekten çekinmeyeceklerdir.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)