Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Yazar Nilgün Bodur Kendine İyi Bak'ta! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ayak - ayakkabı kokusu için, tükenmez kalem lekesi için, bembeyaz perdeler için pratik önerilerde bulunuyor. Yazar Nilgün Bodur hem içilebilen hem de maske olarak kullanılabilen pratik tarifler verirken, sosyal medyada çok konuşulan videolarını anlatıyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar'ın bel ve boyun fıtığının sebepleri ve tedavi yöntemlerini paylaşacağı programda Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hakan Yanar kolon ve rektum kanseri hakkında merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Sofraları ziyafete dönüştüren lezzetler! Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Saadet Arıkan ile şipşak tatlı, balkabağı tatlısı, milföylü yufka böreği ve patates pizza yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelinler finale yaklaşıyor! Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 aylık evli, 35 yaşında, bankacı Özlem Can'ın evine konuk olunuyor. Özlem Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Hacamata dair merak edilenler "Zahide Yetiş'le"de! Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel birbirinden lezzetli tarifler verirken, Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Bulut ve Hacamat Uzmanı Dr. Ali Alter hacamata dair merak edilenleri anlatıyor. Estetik Cerrah Doç. Dr. Hayati Akbaş ise estetikle ilgili son gelişmeleri ve güzellik sırları veriyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Deliha 'Türk Filmi'
          20:00

          Deliha 'Türk Filmi'

          Deliha Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Deliha" bu akşam Show TV'de! Deliha, hikâyesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkânı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkânın sahipleri. 10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline "Deliha" diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.

        •  Unutursam Fısılda 'Türk Filmi'
          22:15

          Unutursam Fısılda 'Türk Filmi'

          Unutursam Fısılda Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Hümeyra, Işıl Yücesoy, Kerem Bürsin, Gözde Çığacı gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Unutursam Fısılda" bu akşam Show TV'de! Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kızı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)