Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Diş beyazlatma tedavileri Kendine İyi Bak'ta! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sararan tırnaklar, dudak üstü tüyleri, yer parlatmaya yardımcı doğal karışımları anlatırken, Çöp Şiş Ustası Mehmet Kaya lezzetli çöp şiş yapmanın sırlarını veriyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan'ın diş beyazlatma tedavilerine dair merak edilenleri yanıtlayacağı programda Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş yüz güzelliğinde yapılan estetikler uygulamalar ve ameliyatların detaylarını paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          09:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Yaz lezzetleri, kış aylarında sofralarda! Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Çiğdem Uğraş ile acı biberli domates turşusu, lorlu biber turşusu, elmalı sebze turşusu, acı biberli domates reçeli, süt reçeli, karnıyarık konservesi ve şeftali konservesi yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Hafta finalinde kıyasıya mücadele! Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 4 aylık evli, 21 yaşında, ev hanımı Elif Cebir'in evine konuk olunuyor. Elif Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Gülperi'ye kurulan büyük tuzak! Yakup'un teklifi karşısında şok olan Gülperi, kızının ve kendi özgürlüğünün arasında bir seçim yapmaya zorlanır. Yakup artık Gülperi'yi kıskıvrak köşeye sıkıştırdığına ve torunlarını sonsuza kadar yanına alacağına emindir. Gülperi ise kızından vazgeçmemeye en az Yakup kadar kararlıdır, bu uğurda her türlü bedeli ödemeye de hazırdır. Gülperi'nin başının yine dertte olduğunu anlayan Kadir, kendi ailesiyle ilgili sorunlarını kısa süreliğine hallederek yeniden Taşkınhan'a gelir. Ve Yakup'un Gülperi'yi de yakından ilgilendiren, herkesten gizlediği bir sırrının olduğunu öğrenir. Can annesine yavaş yavaş yaklaşırken Bedriye ise Ali'nin kendisine yaptıklarından Gülperi'yi sorumlu tutmaktadır. Gülperi çocukları yanında olsa bile onlara ulaşmanın ne kadar zor olduğunu artık iyice anlamıştır. Ancak bu yolda onu bekleyen zorluklara bir yenisi eklenir; hiç ummadığı biri tarafından kendisine kurulan ve hayatını yeniden alt üst edecek olan tuzağın henüz farkında değildir.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)