Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yaşam Kendine İyi Bak- Genel İzleyici
          08:00

          Yaşam Kendine İyi Bak- Genel İzleyici

        •  Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler -Tekrar- Genel İzleyici
          09:45

          Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler -Tekrar- Genel İzleyici

        •  Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler- Genel İzleyici
          11:45

          Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler- Genel İzleyici

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Ekranların sevilen ve özlenen yüzü Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalacak yemeklerini yapmak için mutfağa giriyor! Sofraları ziyafete dönüştürecek lezzetlerden, çay sohbetlerini şenlendirecek tariflere, sürpriz konuklarla birlikte Anadolu mutfağının eşsiz tatlarını sofralara getiriyor. Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Dilek Naide Kıvılcım ile babaanne usulü lahanalı kuru fasülye, közlenmiş patlıcan köftesi, patatesli kek ve kuru meyveli pratik muhallebi yapımını gösteriyor.

        •  Yarışma Gelin Evi- Genel İzleyici
          13:00

          Yarışma Gelin Evi- Genel İzleyici

        •  Yaşam Zahide Yetiş’le- Genel İzleyici
          15:00

          Yaşam Zahide Yetiş’le- Genel İzleyici

          Zahide Yetiş'le Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel'in lezzetli tarifleri ve pratik yemekleriyle konuk olduğu programda Eczacı Elif Kaya, Gaps diyeti nedir ve nasıl yapılır, bağırsak nasıl güçlendirilir sorularını yanıtlıyor. Genel Cerrahi ve Onkolojik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Yol mide kanseri ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Psikolojik Danışman Mehtap Kayaoğlu ilişkilerde dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşıyor.

        •  Haber Show Tv Ana Haber- Genel İzleyici
          18:45

          Haber Show Tv Ana Haber- Genel İzleyici

        •  Yerli Dizi Çukur
          20:00

          Yerli Dizi Çukur

          Yerli Dizi Çukur | Yeni Bölüm KOÇOVALI KARDEŞLER HAREKETE GEÇİYOR! Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur'u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu'nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

        •  Yerli Dizi Gülperi-Tekrar
          00:15

          Yerli Dizi Gülperi-Tekrar

        •  Yerli Dizi Yeni Gelin-Tekrar
          02:45

          Yerli Dizi Yeni Gelin-Tekrar

        •  Yarışma Çocuktan Al Haberi-Tekrar- Genel İzleyici
          05:00

          Yarışma Çocuktan Al Haberi-Tekrar- Genel İzleyici