Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          09:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Ayşe Oruç ile patlıcanlı kapamalı etli pilav, sütlü ıslak kek, yıldız şehriyeli mor salata ve renkli patates topları yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 22 yaşında, şal tasarımcısı Ayşe Gül Kesikbaş'ın evine konuk olunuyor. Ayşe Gül Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel'in lezzetli tarifleri ve pratik yemekleriyle konuk olduğu programda Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Bulut kan grubuna göre nasıl beslenmeliyiz, çocuklarımıza isim seçerken nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'
          20:00

          Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'

          Sağ Salim 2: Sil Baştan Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Yakup Yavru, Kamil Güler, Hüseyin Avni Danyal, Metin Yıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Sağ Salim 2: Sil Baştan", Salı akşamı Show TV'de! Salim'in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 "kötü" adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar.

        •  Her Şey Aşkan 'Türk Filmi'
          22:15

          Her Şey Aşkan 'Türk Filmi'

          Her Şey Aşkan Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız, Mithat Can Özer, Hakan Meriçliler ve Öznür Serçeler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Her Şey Aşktan" Salı akşamı Show TV'de! Bir alışveriş merkezinde çalışan Pelin (Hande Doğandemir) hayatının aşkı, aynı zamanda bir playboy olarak tanınan İlker (Mithat Can Özer) tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılır. Bir anda Pelin'in dünyası başına yıkılır. Zavallı Pelin'e yaşadığı hayal kırıklıkları ve intikam dolu serüveninde, yakışıklı bir rock davulcusu olan Burak (Şükrü Özyıldız) yol arkadaşlığı yapacak ve hayatını değiştirecektir...

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  2018 Amerikan Müzik Ödülleri
          03:00

          2018 Amerikan Müzik Ödülleri

          2018 Amerikan Müzik Ödülleri 2018 Amerikan Müzik Ödülleri, Salı'yı Çarşambaya bağlayan gece tüm dünyayla aynı anda canlı yayınla Show TV'de! Dünya yıldızları görkemli sahne şovlarıyla evinize konuk oluyor... Altın Küre Ödüllü oyuncu (Diana Ross'un kızı) Tracee Ellis Ross'un sunacağı 2018 Amerikan Müzik Ödülleri'nde "En İyi Şarkı", "En İyi Sanatçı", "En İyi Albüm", "En İyi Soundtrack" gibi birçok kategoride ödül dağıtılacak. Bu muhteşem şov, birbirinden özel sanatçılarla görsel bir şölene dönüşecek. Taylor Swift'in açılışını yapacağı bu özel gecede Ciara, Missy Elliot, Dua Lipa, Mariah Carey, Benny Blanco, Halsey & Khalid canlı performans sergileyecek. Cardi B ve Drake'in sekiz dalda, Ed Sheeran ve Post Malone'un 6 dalda, Camila Cabello'nun ise 5 dalda aday olduğu törende Jennifer Lopez, Second Act adlı filminden yeni bir şarkıyı ilk kez seslendirecek. Shawn Mendes, Zedd ve Camila Cabello'nun birlikte şarkı söyleyeceği gecede ödüller sahiplerini bulacak.

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)