Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Şef Metin Süerkan enfes tarifler paylaşırken, Pratik bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hayatı kolaylaştıran püf noktaları veriyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin'in idrar kaçırmanın sebepleri neler, gebelikte düşük belirtileri nelerdir sorularını yanıtlayacağı programda, Fizyoterapist Zafer Aksungur hamilelikte oluşan sırt ağrıları ve yanlış uyku pozisyonları hakkında bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          09:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Sofraları ziyafete dönüştürecek lezzetlerden, çay sohbetlerini şenlendirecek tariflere, sürpriz konuklarla birlikte Anadolu mutfağının eşsiz tatlarını sofralara getiriyor. Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Ayşe Birol Kılıç ile Toros çorbası, limonlu bademli pilav, güveçte ıspanaklı mantarlı köfte ve çıtır çiçek tatlısı yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 27 yaşında, muhasebeci Özge Kahraman'ın evine konuk olunuyor. Özge Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel'in pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle konuk olacağı programda, Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönleri var mı, inisülin direnci nedir sorularını yanıtlıyor. Gıda Mühendisi Aslı Elif Samancı ise propolisle ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Karanlık Dalgalar 'Yabancı Filmi'
          23:45

          Karanlık Dalgalar 'Yabancı Filmi'

          Karanlık Dalgalar Yönetmenliğini John Stockwell'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halle Berry, Oliver Martinez, Ralph Brown gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Karanlık Dalgalar" bu akşam Show TV'de! Kate Mathieson (Halle Berry), köpek balıkları hakkında uzman bir dalgıçtır. Bir dalış sırasında ekip arkadaşı, köpek balığının saldırısı sonucunda ölür. Büyük bir şok yaşayan Kate, bu olayın etkisini üzerinden atamaz ve mesleğinden uzaklaşır. Ancak günün birinde eski sevgilisi Jeff (Oliver Martinez), onu William Brady adlı zengin bir iş adamıyla tanıştırır. Brady, köpek balıklarının cirit attığı denizde dalış yapmayı istemektedir. Kate'den de kendisine rehberlik etmesini ister. Kate teklifi kabul eder ama kendisini nasıl bir tehlikenin beklediğinden habersizdir.

        •  Karanlık Dalgalar 'Yabancı Filmi' (Tekrar)
          01:45

          Karanlık Dalgalar 'Yabancı Filmi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)