Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Nedret Taflan Salepçi meme kanserine dair merak edilenleri anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetiğe ve güzelliğe dair soruları yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ise sağlıklı ve güzel gülüşler için dikkat edilmesi gerekenleri paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          09:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Zehra Çolak ile lahmacun böreği, paşa sarması, patates mantısı ve milföylü tatlı tuzlu lezzetler yapımını gösteriyor.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 yıllık evli, 22 yaşında, ev hanımı Elif Ekmekçi'nin evine konuk olunuyor. Elif Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Gülperi Hasan'ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi'nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi'yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Bir yandan Hasan'ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi'nin kızını Ali'den korumaya çalışması Bedriye'nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar. Gülperi'nin Hasan'ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

        •  Cengiz Han 'Yabancı Film'
          00:15

          Cengiz Han 'Yabancı Film'

          Cengiz Han Yönetmenliğini Shinichiro Sawai'nin üstlendiği, oyuncu kadrosunda Takashi Sorimachi, Rei Kikukawa ve Mayumi Wakamura gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "Cengiz Han" Cuma gecesi Show TV'de! Temujin (Sorimachi Takashi), bir Moğol kabilesi başkanının oğlu olarak doğar ve "mavi kurt" kanı taşır. Büyüdüğünde Borte (Kikukawa Rei) ile evlenir, ancak bir gece bir başka kabile tarafından götürülür. Temujin onu kurtardığında Borte hamiledir. Temujin bebeğin başkasından olabileceğini düşünür ve çocuğu reddeder. İlerleyen dönemlerde Temujin, Moğolistan Kralı olur. Cengiz Han olarak ismini değiştirir ve uzun zamandır düşman olan Jin Hanedanı'ndan intikam almak için söz verir. Cengiz Han, sonunda Jochi'yi kendi oğlu olarak tanır ve birlikte savaşmaya karar verirler. Ancak Jochi düşman tarafından öldürülür. Film, Moğol İmparatorluğu'nu birleştiren ve bilinen dünyanın yarısını fetheden bir kahraman olan Cengiz Han'ın yaşamından bir kesit sunmakta...

        •  Cengiz Han 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Cengiz Han 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)