Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Balıkçı Kenan Balcı palamut şiş ve palamut buğulama tarifleriyle konuk olurken, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Dilay Karabulut kalp krizi belirtileri nelerdir, kalp masajı nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor. Öğretim Görevlisi Cihan Yıldız ve Matematik Öğretmeni Dinçer Bey çocukların meslek seçimi konusunda önerilerde bulunurken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetiğe dair merak edilenleri paylaşıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ise diş sağlığı ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan’la Nefis Tarifler (Tekrar)
          09:45

          Pelin Karahan’la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan’la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan’la Nefis Tarifler

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3,5 yıllık evli, 27 yaşında, muhasebeci Edanur Duru'nun evine konuk olunuyor. Edanur Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş’le
          15:00

          Zahide Yetiş’le

          Zahide Yetiş'le Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel pratik tarifler verirken, Fizyolog Prof. Dr. Üner Tan, Üner Tan sendromu nedir, belirtileri nelerdir, bu sendromun tedavisi mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Bacaklarda his kaybı neden olur, kaslarda oluşan güçsüzlüğün sebebi nedir? Fizyoterapist Zafer Aksungur ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz, tüm bilinmeyenleri yanıtlamak için Zahide Yetiş'in konuğu oluyor. Moleküler Biyoteknoloji Uzmanı Vedat Burak Budak ise kök hücre tedavisi ile ilgili bilinmeyenleri anlatıyor.

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Koçovalılar yeni bir tehlikeyle karşı karşıya! Karakuzuların bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Selim, ne pahasına olursa olsun babası İdris'le bağlantı kurabilmek için çabalayacak. Aliço'nun İdris'in kapısını çalması gelecekteki fırtınanın ilk sinyallerini verecek. Sultan'ın yanında İdris'in geçmişte âşık olduğu Meliha'nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandıracak. Cumali'nin Yıldız'la buluşması merakla beklenecek. Bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da artacak.

        •  Geçmişten Gelen 'Yabancı Film'
          00:15

          Geçmişten Gelen 'Yabancı Film'

        •  Geçmişten Gelen 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Geçmişten Gelen 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)