Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel milföylü çıtır lahmacunlar tarifi ayrıca fırın içi temizleme, paslanan bıçakları parlatma ve bayat ekmekleri değerlendirme tarifleriyle konuk olurken, Uzman Psikolog Ramazan Şimşek çocukların el yazılarında disleksi olup olmadıkları nasıl anlaşılır, dikkat eksiliği olan çocuklara nasıl yaklaşılmalı sorularını yanıtlıyor. Estetisyen Demet Budak ile Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fikret Çelik'in Hydra Facial, Lazer epilasyon, Liposuction uygulamalarının detayları ve merak edilen estetik sorularının yanıtlarını vereceği programda Zayıflama ve Güzellik Uzmanı Meltem Şarkışlalı bilinçaltı zayıflama tekniği ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          09:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Seyhan Açıkgöz ile yonca poğaça, kabaklı pirinçli salata, sebzeli kase böreği ve tencerede kakaolu kek yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 17 aylık evli, 25 yaşında, ev hanımı Suna Gökkıyas'ın evine konuk olunuyor. Suna Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel pratik tarifler verirken, Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal cilt sağlığımızı nasıl korumalıyız, daha genç görünüme kavuşmanın sırrı ne sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'
          20:00

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Çabalar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Sen Kiminle Dans Ediyorsun", Salı akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Küçük insanların samimi hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

        •  Hırsız Var 'Türk Filmi'
          22:30

          Hırsız Var 'Türk Filmi'

          Hırsız Var Yönetmenliğini Oğuzhan Tercan'ın üstlendiği, Haluk Bilginer, Gülse Birsel, Mehmet Ali Erbil, Gamze Özçelik, Birol Üner, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fatih Akın gibi usta oyuncuların yer aldığı 2005 yapımı "Hırsız Var" Salı akşamı Show TV'de! Tüm malvarlığını kaybederek kalp krizinden ölen bir işadamının karısı (Gülse Birsel), mafya dünyasının bir temsilcisi (M.Ali Erbil), marjinal bir modacı (Haluk Bilginer), baş manken (Gamze Özçelik), profesyonel bir soyguncu (Fatih Akın) ve bir magazin gazetecisinin yollarının bir gecede kesiştiği varsayımı üzerine kurulan film, Türkiye'nin son 5-6 yılının en önemli gündem maddeleri olan finans, medya, yeraltı ve magazin dünyasını konu alıyor. Mafya babası Ekrem Uçar (M. Ali Erbil), hapisten çıkar. Ceren Serdar (Gamze Özçelik), Ekrem'in eski sevgilisidir ve onun dışarı çıkmasıyla birlikte paniğe kapılır. Modacı Seçkin Doruk (Haluk Bilginer), görkemli bir defile düzenler ve bu defilenin baş mankeni olan Ceren, defilenin finalinde podyuma girmek üzereyken eski sevgilisini görür ve bir anda ortalık karışır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)