Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayat Güzeldir Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de bugün Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer otizm belirtileri, otizm ile mücadele eden ailelere öneriler ve Otizm Vakfı'nın yaptığı farkındalık projeleri üzerine bilgilendirici sohbetiyle konuk olurken, Aile Hekimi Uzman Dr. Aydın Duygu, "Kahvaltı en önemli öğündür" cümlesi klişe mi, kahvaltı en önemli öğün değil mi, sadece sebze neden besin değildir, hazır yoğurt mu, ev yapımı yoğurt mu sorularını yanıtlarken, sağlığa dair ezber bozan açıklamalarda bulunuyor. Astrolog Rezzan Kiraz ise burçları neler bekliyor sorusunu yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Cumartesi Sürprizi Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Hazal Kaya'dan Çağatay Ulusoy'la ilgili yıllar sonra gelen ilginç itiraf! Sibel Can'la İbrahim Tatlıses'in İzmir'deki buluşmasında nasıl gözyaşları sel oldu? Serenay Sarıkaya'nın dansı yaptığı lansmana nasıl damga vurdu? Cem Yılmaz'ın rekortmen filmi "Arif v 216"nın kamera arkasında neler oldu? Ata Demirer, mekân kapatıp kiminle dans etti?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Kastamonu'da ilk durağı Araç ilçesine bağlı Huruçören köyü oluyor. Köy halkı davul ve zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapıyor. Kazanda elma pekmezi, kazanda göce çorbası, patates paçası, Kastamonu güveci, cevizli çörek yapılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde ekmek ve gözleme pişiriyor. Tavuk dolması, kabak böreği, kuru karman yapımı anlatılıyor. Kastamonu Tirit'inin sırları ekrana geliyor. Caba kebabı, çökertme kebabı, kaşık helvasının püf noktaları anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yeni Gelin 'Dizi'
          20:00

          Yeni Gelin 'Dizi'

          Yeni Gelin Baran Şirin'in temizlik takıntısına son vermeye çalışırken Nazgül, kayıp altınlarını bulmak için yanaşmaların peşine düşüyor. Hamile olan Bella, hareketlerine dikkat etmeyince Hazar'ın sert tepkisiyle karşılaşıyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)