Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel 5 dakikada mücver tadında pratik börek tarifi ve mutfaktaki kötü kokulardan kurtulmanın formülünü verirken, Reiki Master ve Aile Dizimi Terapisti Özlem Demir parayı bereketli hale getirmenin yolları neler, mutsuzluktan, kaygılardan bilinçaltı temizliği ile kurtulmak mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Çabuk Cömert idrar kaçırma tedavisi ile ilgili bilgiler verirken, Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar bel fıtığı ile ilgili bilinmeyenleri anlatıyor. Zarafet uzmanı Gökhan Dumanlı ise görgü kurallarında nelere dikkat edilmeli, erkek ve kadının ilk buluşmada beden dilleri nasıl olmalı sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          09:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Gamze Olgun ile kereviz püresi yatağında ayvalı tas kebabı, elmalı gül tart, kremalı mor havuç çorbası ve balsamik sirkeli fırında çiçek soğan yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 30 yaşında, anaokulu öğretmeni Şeyma Hanım'ın evine konuk olunuyor. Şeyma Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Yemek Yazarı Elif Korkmazel lezzetli tarifler verirken, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu metabolizmamızı nasıl düzeltebiliriz, gençleşmenin formülü nedir sorularını yanıtlıyor. Nasıl beslenmeliyiz, ideal kilomuza ulaşmanın yolları ne, kilolarımızdaki değişimin ruh halimizle bir bağlantısı var mı? Tüm bilinmeyenleri cevaplamak için Psikolog ve Diyetisyen Zinnur Elliiki Küçükköseleci, Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Bana Masal Anlatma 'Türk Filmi'
          20:00

          Bana Masal Anlatma 'Türk Filmi'

          Bana Masal Anlatma Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği, Hande Doğandemir, Fatih Artman, Tarık Ünlüoğlu, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Ercan Yazgan, Cihan Ercan, Sadi Celil Cengiz, Burcu Biricik gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Bana Masal Anlatma" Salı akşamı Show TV'de! "Rıza kahraman olmak ister, Ayperi ise kahramanını bulmak!" Suriçili dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman), doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza'ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi (Hande Doğandemir) olacaktır. "Bana Masal Anlatma" sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikayesi! Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza. Kız ise, elini attığı her şeyi değiştirip güzelleştiren masal kahramanı, hayran olunası Ayperi...

        •  Aşk Tutulması 'Türk Filmi'
          22:15

          Aşk Tutulması 'Türk Filmi'

          Aşk Tutulması Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Fahriye Evcen, Tolgahan Sayışman, Murat Akkoyunlu, Ayten Uncuoğlu, Begüm Akkaya, Tim Seyfi, Erhan Emre, Suzan Aksoy, Ali Erkazan, Filiz Ahmet ve Yasemin Öztürk gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Aşk Tutulması" Salı akşamı Show TV'de! Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur'un ve hem de Pınar'ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)