Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Edirneli ustalar Bahri Dinar ve Arif Meriç, Edirne'ye özgü meşhur tava ciğeri ve Edirne kallavisi tarifi verirken, Dr. Yavuz Dizdar sağlıklı yaşama dair bilinmeyenleri paylaşıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kadın hastalıklarına dair merak edilen soruları yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Nurgül Aydın ve kupta balkabağı tatlısı, milföy simitleri, gonca gül böreği ve bayat ekmek salatası yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 28 yaşında, muhasebeci Selin Hanım'ın evine konuk olunuyor. Selin Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Diyetisyen Fevzi Özgönül nasıl beslenmeliyiz, sağlıklı kilo vermek için nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlarken, Fizyoterapist Hasan Kaymaz geçmeyen bel ve boyun ağrılarıyla ilgili bilgiler veriyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

        •  Karanlık Dalgalar 'Yabancı Film'
          23:45

          Karanlık Dalgalar 'Yabancı Film'

          Karanlık Dalgalar Yönetmenliğini John Stockwell'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halle Berry, Oliver Martinez, Ralph Brown gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Karanlık Dalgalar" Çarşamba gecesi Show TV'de! Kate Mathieson (Halle Berry), köpek balıkları hakkında uzman bir dalgıçtır. Bir dalış sırasında ekip arkadaşı, köpek balığının saldırısı sonucunda ölür. Büyük bir şok yaşayan Kate, bu olayın etkisini üzerinden atamaz ve mesleğinden uzaklaşır. Ancak günün birinde eski sevgilisi Jeff (Oliver Martinez), onu William Brady adlı zengin bir iş adamıyla tanıştırır. Brady, köpek balıklarının cirit attığı denizde dalış yapmayı istemektedir. Kate'den de kendisine rehberlik etmesini ister. Kate teklifi kabul eder ama kendisini nasıl bir tehlikenin beklediğinden habersizdir.

        •  Karanlık Dalgalar 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Karanlık Dalgalar 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)